Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex přes internet - je to nevěra?

Od: taran* odpovědí: 11 změna:

Lze považovat za nevěru fakt, že vdaná žena a ženatý muž si spolu dopisují přes Internet.? Mají se rádi a provozují sex přes web kameru.Taková virtuální láska.Dělí je od sebe téměř 500 km.Co vy na to?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

durancea*
hodnocení

2x

Taky myslím, že to je přinejmenším nevěra duševní, nechtěla bych být tím druhým partnerem.

( BTW v dnešní době i 500 km není nic, pokud ta touha překročí hranici, kdy to aktérům stačí jen virtuálně - ale o to tady teď nejde, řešíte teď otázku "nevěra" - a myslím, že i toto nevěrou nazvat lze. )

arimas*
hodnocení

1x

nevera nebo NE to je fuk ale znamena to jedno a to ze VAS REALNY VZTAH je na prd *smich* jednou vam ta virtualita nebude stacit a pak uz se nebudete muset ptat zda souloz s cizim chlapem byla nevera nebo ne *frajer*

pokud planujete rozvod protoze vam to neklape a zijete oddelene tak nic z toho co jsem napsala nevera neni protoze vas realny vztah je stejne ukoncen.. pokud si ale namlouvate ze vam to v manzelsvi funguje tak pak tu ja s tim svym psanim jenom ztracim cas :)

marenka*
hodnocení

0x

No tak já nevím jestli je to přímo nevěra, ale tohle bych netolerovala *bzum*

taran*
hodnocení

marenka Proč netolerovala?Ty dva se s nejvyšší pravděpodobností nikdy nesetkají.Oba jsou srozuměni, že se jedná o virtualitu.*nevi*

výtka
Upozornění od sys strejc 22. 04. 2010 16:42:09
Ano, pak to ale patří spíš do diskuze, ne?
marenka*

Já nevím prostě už je "duchem" u jiné. Žijeme spolu v dobrém i ve zlém, máme společné radosti i starosti a o tom to je, ale abych měla starosti, kde co zaplatit, co navařit, jestli ho něco netrápí a jestli se má alespoň tak jako já.. Vztah má být vyrovnaný. Nemím si představit, jak letím ven vyvenčit psy a on si zatím užívá s nějakou křepelkou..

Já to nedělám. Koupila bych mu plnou nádrž, vytiskla mapku a jeď. Prožila jsem si dost ústupků a už nebudu. Takovou si mě našel, ví že tohle ne, tak co. Ano, jsou páry, které chodí na swingers párty, které se scházejí intimně s jinými páry, ale s tím souhlasí oba. Nejsem žárlivá, když je pryč celý den, neřeším, nepátrám, užívám si pohodu a relaxuju ;) Ale tohle prostě ne. Proto neříkám netolerovat, ale že JÁ bych to netolerovala.

hella*
hodnocení

0x

Nevěra v tom klasickém slova smyslu to možná není, ale mě by to - být na místě partnera jednoho z těch dvou - hodně, hodně vadilo. Dokonce až tak, že bych to nejspíš nepřekousla*ee*.

fany08*
hodnocení

0x

Jistý druh nevěry to je, je jen otázka času, kdy na to vlítnou i v reálu, ať už spolu, nebo každý s někým jiným;)

lidus*
hodnocení

0x

Vidíte a já si myslím, že pokud to vztahu neubližuje tak se o tom nemluví a je to v pohodě. To je jen a jen na morální vyspělosti každého jedince.Sama bych to nedělala ale neodsuzuji to.

arimas*

lidus *smich* pokud to vztahu neublizi... takovemu vztahu uz nemuze nic ublizit , ten uz je sam o sobe "ublizeny" jinak by dotycny nemuseli virtualne soulozit kdyz maji doma real ne?

tot mozna jen muj pohled ale nemuzu si pomoct to je jako priklad s jidlem.. pokud jste nasycena dobrym jidlem kazdy den, tak nepotrebujete jeste cumet na net na obrazky nebo cokoliv jineho, ALE POKUD JITE dene jenom rohlik s maslem tak pochopim ze se NEUDRZITE a hledate neco cim by ste se dosytil a uspokojil sve chute...

doplněno 22.04.10 13:34:

tudiz vase denni dieta stoji za prd stejne jako ten vztah *smich*

hodnocení

0x

O neveru nejde v pripade, pokud vdana zena a zenaty muz jsou vdany a zenati vzajemne. Z dotazu explicitne neplyne ze nejsou...;)

durancea*
22.04.10 16:38

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]