Nejste přihlášen/a.
Lze považovat za nevěru fakt, že vdaná žena a ženatý muž si spolu dopisují přes Internet.? Mají se rádi a provozují sex přes web kameru.Taková virtuální láska.Dělí je od sebe téměř 500 km.Co vy na to?
2x
Taky myslím, že to je přinejmenším nevěra duševní, nechtěla bych být tím druhým partnerem.
( BTW v dnešní době i 500 km není nic, pokud ta touha překročí hranici, kdy to aktérům stačí jen virtuálně - ale o to tady teď nejde, řešíte teď otázku "nevěra" - a myslím, že i toto nevěrou nazvat lze. )
1x
nevera nebo NE to je fuk ale znamena to jedno a to ze VAS REALNY VZTAH je na prd
jednou vam ta virtualita nebude stacit a pak uz se nebudete muset ptat zda souloz s cizim chlapem byla nevera nebo ne ![]()
pokud planujete rozvod protoze vam to neklape a zijete oddelene tak nic z toho co jsem napsala nevera neni protoze vas realny vztah je stejne ukoncen.. pokud si ale namlouvate ze vam to v manzelsvi funguje tak pak tu ja s tim svym psanim jenom ztracim cas ![]()
marenka Proč netolerovala?Ty dva se s nejvyšší pravděpodobností nikdy nesetkají.Oba jsou srozuměni, že se jedná o virtualitu.![]()

Já nevím prostě už je "duchem" u jiné. Žijeme spolu v dobrém i ve zlém, máme společné radosti i starosti a o tom to je, ale abych měla starosti, kde co zaplatit, co navařit, jestli ho něco netrápí a jestli se má alespoň tak jako já.. Vztah má být vyrovnaný. Nemím si představit, jak letím ven vyvenčit psy a on si zatím užívá s nějakou křepelkou..
Já to nedělám. Koupila bych mu plnou nádrž, vytiskla mapku a jeď. Prožila jsem si dost ústupků a už nebudu. Takovou si mě našel, ví že tohle ne, tak co. Ano, jsou páry, které chodí na swingers párty, které se scházejí intimně s jinými páry, ale s tím souhlasí oba. Nejsem žárlivá, když je pryč celý den, neřeším, nepátrám, užívám si pohodu a relaxuju
Ale tohle prostě ne. Proto neříkám netolerovat, ale že JÁ bych to netolerovala.
0x
Vidíte a já si myslím, že pokud to vztahu neubližuje tak se o tom nemluví a je to v pohodě. To je jen a jen na morální vyspělosti každého jedince.Sama bych to nedělala ale neodsuzuji to.
lidus
pokud to vztahu neublizi... takovemu vztahu uz nemuze nic ublizit , ten uz je sam o sobe "ublizeny" jinak by dotycny nemuseli virtualne soulozit kdyz maji doma real ne?
tot mozna jen muj pohled ale nemuzu si pomoct to je jako priklad s jidlem.. pokud jste nasycena dobrym jidlem kazdy den, tak nepotrebujete jeste cumet na net na obrazky nebo cokoliv jineho, ALE POKUD JITE dene jenom rohlik s maslem tak pochopim ze se NEUDRZITE a hledate neco cim by ste se dosytil a uspokojil sve chute...
doplněno 22.04.10 13:34:tudiz vase denni dieta stoji za prd stejne jako ten vztah ![]()
0x
O neveru nejde v pripade, pokud vdana zena a zenaty muz jsou vdany a zenati vzajemne. Z dotazu explicitne neplyne ze nejsou...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.