Ve Vatikáně je ten zákon, kterej sex od 12 povoluje starej několik století a tehdy se lidé nedožívali moc vysokého věku.
Tzn. že pokud "ženská" neměla dítě ještě v 15. už si všichni mysleli, že je jakási divná...
Ale jelikož tam žije velmi málo (mám dojem že žádný) normální civilista, jako jsem já, nebo vy tak změna nebyla nutná...
ar*
ano , taky jsem přesvědčen, že vysvětlení se vždy najde. Škoda jen že někteří kněží nepochopili , že ne všude je tak liberální přístup k sexu jako ve Vatikánu.
Do Afriky?Tam se mi nechce a můj miláček by tam taky nechtěl!
uzlik
Zítra je Silvestr, nic Vás nenapadá ? Všichni budou slavit a pokud Vás nebudou hledat a bydlíte v rodinném domě, nemůže být nic lepšího. Na sexu je nejlepší mít v sobě trochu strachu, že nás najdou a je to nelegální. Asi by Vás to proto ve Vatikánu nebavilo. A vo tom to je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.