Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na práci v Olomouci

Od: zurg® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, byla bych ráda za tip na pracovní místo. Nejlépe v Olomouci. V květnu jsem maturovala a pak mě vzali na vysokou školu, kde jsem studium ukončila. Nadcházející září bych chtěla opět nastoupit na školu, ovšem čas mezitím chci vyplnit prací.
Jsem dochvilná, rychle se učím, dokážu být přívětivá a trpělivá. Za Vaše tipy budu vděčná.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Protože máte za sebou už maturitu, jistě nejste žádné naivní housátko, ale mladá žena, která dovede své dovednosti a znalosti prodat. Proč se necháváte vodit za ručičku? Už máte věk, kdy je čas se otrkat.

Nejdřív si ujasněte, co umíte, co chcete dělat, co můžete případnému zaměstnavateli nabídnout. Třeba jazyky či dobrá obsluha PC. Nikdo nevíme, zda byste chtěla dělat úřednici, kadeřnici nebo třeba policistku. A podle toho hledat. Na PC, na ÚP, mezi známými. Případně navštěvovat firmy v Olomouci, kde byste chtěla pracovat. Uvidíte, že něco najdete, o dobré zaměstnance je dneska nouze. Ale měla byste se umět rozhodovat sama. Nečekat, až Vám někdo něco najde. Tím Vám stoupne sebevědomí. Jaga.

vili
hodnocení

0x
No, jak to tak čtu, hledáte brigádu na maximálně 8 měsíců, spíš méně.
Takže z hlediska zaměstnání jste spíše neperspektivní jako adeptka na delší zaučení.
Dochvilnost, přívětivost, trpělivost a milou povahu skvěle uplatníte v supermarketech na oddělení obslužných pultů, a to si nedělám legraci.
Vy ale zřejmě míříte někam do kanceláře, ovšem to byste se musela rozhlížet po sezonní práci, jako výpomoc. Takové práce se ale hledají podstatně hůř.

liska5
hodnocení

0x

Nejdříve shánějte něco blízkého oboru, co studujete. Když to nepůjde, tak aspoň si vydělat. Když jsem v Olomouci studovala já, tak jsme si přivydělávaly balením čokolád v podniku Zora Olomouc nebo při rekonstrukci historických domů v centru města vynášením sutin. Projeďte inzeráty, případně sama dejte a ptejte se přátel, ve firmách, odborech na magistrátě, doplňování zboží v obchodech. Vnučka VŠ dělala o prázdninách jedné firmě na PC, jiná jako obsluha na benzince, další chodila uklízet a luxovat prodejnu elektro - a nikdo jim to nesháněl,...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]