Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na méně známé obchodní řetězce v ČR - JIP, NORMA

Od: matiseli® odpovědí: 2 změna:
Má někdo zkušenosti? Jak je to s poměrem kvalita vs cena VS známější supermarkety? Vyplatí se tam nakupovat? Mají nějaký věrnostní programy apod.?
JIP co jsem se díval má mnoho forem obchodů (něco jako Tesco, jak je Express, Supermarket, Hypermarket) - tak mě zajímá názor spíš na ty "větší" JIPy..
Díky moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý den, větší Normu okolí nemám. Mám tu Pramen, tam občas najdu něco zajímavého nebo něco co běžně nekupuji. Z JIP nám vozila teta dříve- kupováno tom velkém JIP. Pramen býval dražší, v Jipu se dalo sehnat věci za super ceny, ale těsně před datem minimální trvanlivosti.takze kilový jogurt třeba za osm korun, kilový tvaroh asi za patnáct korun,různé sušenky a mlsky v podstatě za minimum, také teta vozila maso, ale to bylo čerstvé, také za levno. Ale oni JIP mají "za barákem", tak tam ty akce lovit můžou snadno. Jak je to s cenami potravin ted- nevím, v CZ již moc nenakupuji a ani dříve jsem se cenami nijak zvlášť nezaobírala.
hodnocení

Děkuji za odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]