Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divná věc při vstupu do pochvy

Od: cotoe odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
Stejný dotaz, jak na fotce, bohužel tam jsem se odpovědi nedocetla.
Děkuji za odpovědi

Divná věc při vstupu do pochvy

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nemá smysl debatovat, jak to mají jiné ženy. Pokud vás něco trápí, bolí, je na řadě lékař!

hodnocení

5x

Cysta, objednat do nemocnice a vyfiknout.

Měli jsme to taky ..

cotoe
hodnocení

A kde? Na horní straně při vstupu do pochvy?

ne - do nemocnice

Už nvm, přesně kde. Jednou jí to bolelo, jednou ne, asi se mnou trochu manipulovala:

Když jsem zlobil, tak to nešlo, protože jí to bolelo.

A pak zas najednou ne. Každopádně skončila v místním špitále pod kudlou a doktor jí ukazoval, že toho z ní vymačkal půl deci sajrajtu. Pak už všechno ok.

liska5
hodnocení

4x

Napadla mne obrácená děloha, její pokles, myom..Nic z toho není vzácná záležitost. Jestli si nejste jistá, neptejte se tady, ale včas zopakujte návštěvu gynekologa.

liska5

Jak popisuje Pansvačinka, to by mohl být zánět /cysta Bartoliniho žlázy.

hodnocení

0x
To, co popisuje tazatelka v PrintScreenu, je podle mě stydká kost. Má to tam jak píše odjakživa, chodí na prohlídky a lékař nic. Takže bych to tipla tak. Vy, pokud se objevila nějaká změna, navštivte lékaře.
liska5

To mne napadlo jako první. Zejména, když gynekolog nic neshledal. .. Taky tu kdysi byl dotaz na trvdý útvar, což byl obsah konečníku:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]