Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Informace o Otci

Od: petr1 odpovědí: 2 změna:
Zdravím, jdu tady s takovým netradičním dotazem, kde lze mohu dohledat více informací o svém otci? Aktuálně jsem ho asi přes 12 let neviděl (od 8 let jsem žil bez něho), a jediné co o něm vím je jeho jméno a rok narození, na příslušném úřadě v mojim bydlišti jsem byl, ale tam nic nemají o něm ani stopu. Proto uz nevím kam nebo kde se obrátit, abych zjistil jeho aktuální info a mohl ho případně najít...
Předem díky za smysluplné odpověďi a případnou pomoc .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Můžeš napsat dopis, odneseš ho na obecní úřad, sdělíš jim, komu ho chceš poslat, zaplatíš 100,- nebo kolik to teď stojí, oni dohledají jeho adresu nahlášeného trvalého pobytu v registru občanů a dopis na ní pošlou. Podle zákona o ochraně soukromí ti nesmí tu adresu z registru sdělit.

Jak to funguje v praxi nevím. Jen jsem to četl na nějakém portálu pro občany.

Můžeš zkusit kontaktovat jeho známé, přátele, bývalé spolupracovníky, dohledat na Facebooku (nemusí mít konto, ale může být někde uveden jako rodinný příslušník apod.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]