Mám poměrně zvláštní problém mám rozvedené rodiče a jsem ve střídavé péči. U otce jsem šťastný jako blecha 24/7 ale u matky necítím žádnou radost ba naopak mi je pod psa. Jestli máte podobné zkušenosti tak bych potřeboval poradit jak se toho zbavit Předem děkuji za odpověď
Na to budeš muset přijít sám. Jestli opravdu nevíš, sepiš si, co děláš u táty a co i mamky - jsou to stejné činnosti, nebo jsou jedny více naplňující? S kým máš lepší vztahy, kde máš lepší pokoj / prostředí? Nemáš byt mamky spojený se vzpomínkami, kdy jste byli všichni spolu a rodiče se hádali?
Někdy jeden z rodičů, ve snaze zvýšit svojí oblíbenost, vyžaduje méně povinností a dává více volnosti, než ten druhý. Nahlédni do svého nitra, jestli tomu tak není i u tebe a pak si znovu zkus na svoje pocity odpovědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.