Nejste přihlášen/a.
V opilosti není nejhorší to zvracení,ale únava, bolesti hlavy atd.Kdo chce,ať se opije,jste svéprávná a kamarádům nemusíte přání splnit.Pijte jen jeden druh alkoholu,pomalu,s ničím nemíchejte a když pocítíte, že to stoupá do hlavy,pijte už jen nealko a neopijete se.Vůbec se nemusíte cítit zaostale.A není smyslem večera se na silvestra ožrát.
Jste i přes svůj věk, nezralá, naivní osoba. Opravdu chcete a budete, jako poslušná loutka, dělat to, co Vaši pseudokamarádi chtějí? Kdyby si přáli, ať skočíte z Karlova mostu do Vltavy, taky byste to udělala jen proto, aby se pobavili?
Být Vámi, našla bych si jiné kamarády a s těmito nešla nikam. Být někomu v opilosti za objekt jeho zábavy by opravdu chtěl asi jen málokdo. A pokud nejste na alkohol zvyklá, můžete se propít až k otravě.
Popřemýšlejte o sobě a o tom, jak si vybrat správné kamarády kolem sebe. Jaga.
Na Silvestra jsme s manželem pili colu a mošt z černého rybízu. Alkohol žádný. Dneska je mi fajn. A protože mám kamarády podobné, jako jsem sama, nehrozí mi žádná ostuda, opití, zvracení...Musíte si uvědomit, co je pro Vás důležité.
Paradoxně nejlepší jak se nebát zvracení je párkrát se pozvracet. Pak zjistíte, že to není tak hrozné. Nedoporučuji to ale zkoušet konzumací něčeho nedobrého ani drážděním prstem. Zejména některým dívkám se to pak může dokonce zalíbit a to už je nemalý zdravotní problém. Nebojte se toho, tělo si s tím automaticky poradí. Jen je třeba včas vyjít ven či vyhledat wc, neboť za znečištění čehokoliv vám opravdu nikdo nepoděkuje. Tedy v klidu, jednou za pár let zvrací i při běžné konzumaci každý druhý a kdo říká že ne, ten zvrací dvojnásob.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.