Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cysta a opozdena menstruace

Od: krasnysilvestr odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
před týdnem jsem byla v nemocnici na gynekologii, následně dva dny poté u svého gynekoga, kde mi v obou pripadech našli cystu. V nemocnici ji našli a můj gynekolog dva dny na to řekl, že mi už praskla. Že mám “vylitou” tekutinu. Cystu jsem měla na levém vaječníku. Dále jsem měla / mám infekci g pochvě. Pociťovala jsem akorát silnou únavu a občasnou bolest v podbřišku právě kvůli té cysty. Na gynekologii mi také řekli, že mi má přijít do pár dní menstruace, což sedělo. Pociťovala jsem taky premenstruacni bolesti, jako je bolest prsou, únavu a tak. Jenže i když mi řekli, že opravdu brzy přijde menstruace, už mám šestý den zpoždění. Bolí mě stále prsa, ale bolest v podbřisku nikde. Nebolí mě ani záda jak to u sebe bezne znám. Akorát dnes mě zase začalo bolet v podbřisku, jenže ne menstruačně, ale právě tak, jak mě bolela ta cysta. Nic jiného kromě bolesti a silné únavy nemám. Pokud se menstruace nespustí po novém roce,chci hned jít 2.1. na gynekologii. Nikdy jsem cystu předtím neměla. Je mi 18 a mam docela strach abych řekla pravdu. Je tu někdo, kdo má zkušenosti a může mi říct, jestli je toto opozdeni normální? Když jsem měla údajně cystu? A ještě když mi gynekolog sdělil, že mesicky mají v nejbližší době přijít?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Máte nadváhu, nebo naopak hubnete? Nejste po nemoci, náročné fyzické dřině nebo stresech? Jak se stravujete? Vypadá to, že máte málo ženských hormonů a z toho plyne nepravidelnost cyklu. I to, že se vajíčko nevykutálí a zůstává v cystě přes čas. Dobré jsou bylinné kapky Gynex. Drahé ale výborné. Upravují cyklus. Zpočátku raději poloviční počet kapek, než je v pokynech. Sojové výrobky podporují ženské hormony. Ale musíte mít podkožní tuk. Možná Vám chybí nějaké vitamíny nebo minerály. Často je to železo, zinek a hořčík. Ty jsou obsaženy v melase. Raději řepnou ze zdravé výživy, lžičku denně. A ten E vitamín je na plodnost, ten nalačno. Tím se nepředávkujete. Toho 2.1. k tomu gynekologovi jděte. Ta bolest může být taky od slepého střeva, jestli je vpravo!

liska5

Omlouvám se, teď jsem si všimla, že bolest udáváte vlevo. Tam není slepák, nýbrž levý vaječník, sestupný tračník a konečník.

eli
hodnocení

0x
Trpivala jsem taky na ně.Ono záleží jestli měl menses být ten měsíc zrovna na tom levém vaječníků.Každý měsíc se to střídá příští menses bude z pravého.Takže pokud cesta praskla tím líp,aspoň nemusíte na laparo.Z mensesu teď si hlavu nedělejte.

liska5
hodnocení

0x

Tazatelka sice nereaguje, ale dovolím si poznámku: Jsou ty menses, množ.číslo - měsíčky. Píšeme o menses, né o menzesu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]