Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chci se zeptat, jestli neznáte nějakou společnost, která provozuje jednodenní zájezdy s nástupním místem v Olomouci? My jsme jezdili s MiniTransem, jenže s nimi jsem už všude byli a tak sháním jinou společnost. Na internetu se mi jich sice několik ukázalo, ale po rozkliknutí toho daného jednodenního zájezdu, tam nebylo nástupní místo Olomouc.
Díky za tipy.
Podívejte se, které organizace v Olomoci fungjí. Na výlety jezdí chovatelé, zahrádkáři, turisté...Je fakt, že dnes už ne tak často, jako dřív.
S turisty jezdím na výlet min 1x ročně. Byli jsme na hoře Říp, na hradě Pernštejn, na exkurzi ve vodní elektrárně. Tam bylo schodů, panečku.
Nemusíte jet přímo z Olomouce, ale třeba z nějakého místa poblíž. Spojení se pokaždé najde, jistí to nakonec vlastní auto.
Jsem z malé vesničky, je jasné, že od nás se nejezdí nikam, ale do těch 20 km od bydliště se dopravím pokaždé. A jsou to moc hezké výlety. Jaga.
> na exkurzi ve vodní elektrárně. Tam bylo schodů
Ty točící se vodní turbíny musí být pro co nejvyšší výkon získaný vahou té dopadající vody co nejhlouběji od hladiny, jak je to jen možné, a aby přitom ještě na druhé straně přehrady mohla vytéct voda po průchodu lopatkami turbíny do řeky pod přehradou. Typicky návštěvníci přijíždí na horní okraj přehrady a musí tak sejít po schodech dolů až na její dno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.