Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné sperma?

Od: penisak odpovědí: 5 změna:

Ahoj je mi 22 a nedávno když jsem ejakuloval a pozastavil jsem se nad tím s přítelkyní, tak jsem zjistil že mé sperma není mléčně bílé ale je spíše průhledné, více tekutější ( než sperma v xx filmech pro porovnání ) a jen málo je v dávce mléčnější složka. Je to asi jako by v průhledém preejakulátu plavaly mapky/ostrůvky spermii . Je toto normální? Vím že i když nemastrubuji/nesexuji 14 dní , tak se to o moc nezlepší, mléčného je sice více ale stále je to tekuté a průhledné. Vše jinak funguje, sexuálně jsem aktivní, nemám bolesti ani žádné jiné možné problémy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

Nech si udělat test na kvalitu spermatu. Budeš mít jasno hned.

hodnocení

4x

Množství, barva a hustota ejakulátu záleží na mnoha faktorech... věku, genetice, stravě, předchozímu sexuálnímu půstu a dalším... Nemá smysl nad tím s přítelkyní špekulovat a to ani kdybyste si vzali lupu... :-D

Jestli chceš znát pravdu, nech si udělat spermiogram.

hodnocení

2x

Je to různé. Bývají tam i takové jakoby hrudky. I ta barva může být od průhledné, mléčné až po nažloutlou. A znalkyně říkají že i chuť je různá, podle stravy v poslední době.

penisak
hodnocení

hrudky jsem taky zpozoroval při nějakém půstu :D , takže vesměs si nedělat starosti každy má specifické a nemusí to nic znamenat

hodnocení

2x
Jak zde již bylo řečeno, udělejte si spermiogram. Pokud chcete detailně vědět o co jde, na YouTube je o tom video na kanále "na vlastní otvor" od Víta Samka. Hlavně jezte spoustu zeleniny, vlákniny, ovoce, omezte alkohol, pokud kouříte, tak cigarety úplně vynechat, pít hlavně čistou vodu a neslazené čaje a doporučuji pít litr kopřivového čaje denně, s týdenní přestávkou v měsíci a jíst hodně celer a petržel. Vařenou, klidně i syrovou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]