Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 22 a nedávno když jsem ejakuloval a pozastavil jsem se nad tím s přítelkyní, tak jsem zjistil že mé sperma není mléčně bílé ale je spíše průhledné, více tekutější ( než sperma v xx filmech pro porovnání ) a jen málo je v dávce mléčnější složka. Je to asi jako by v průhledém preejakulátu plavaly mapky/ostrůvky spermii . Je toto normální? Vím že i když nemastrubuji/nesexuji 14 dní , tak se to o moc nezlepší, mléčného je sice více ale stále je to tekuté a průhledné. Vše jinak funguje, sexuálně jsem aktivní, nemám bolesti ani žádné jiné možné problémy.
Je to různé. Bývají tam i takové jakoby hrudky. I ta barva může být od průhledné, mléčné až po nažloutlou. A znalkyně říkají že i chuť je různá, podle stravy v poslední době.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.