Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvedání těžkých věcí

Od: jarin® odpovědí: 6 změna:

Krásné odpoledne přeji všem,

hledal jsem včera na internetu, avšak jsem nic nenašel a tak se zeptám tady, třeba se najde někdo, kdo má osobní zkušenosti nebo umí líp používat Google. :D

Kamarád potřebuje pomoct se stěhování kancelářského nábytku, nějaký skříňky, stůl, police. Pak krabice s novým nábytkem. Nicméně mám šedý zákal a údajně hiátovu kýlu...což mi paní doktorka řekla jen tak mimo když mi dělala gastroskopii. Ale pak už jsem to s žádným doktorem neřešil. No, já mu slíbil pomoct, ale pak jsem si uvědomil tyto dvě skutečnosti a taky tam bude mít další pomocníky, tak přemýšlím, jestli do toho jít nebo ne.

Nechci být sketa co se vykašle na kámoše, ale zase si nechci nějak zhoršit zdraví nebo zkuhrat den před Silvestrem, že mě neco bolí. Hledal jsem na internetu jak to je, ale bohužel jsem vyloženě k tomuto nic nenašel.

Díky za odpovědi a přeji pěkný den.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
S šedým zákalem klidně můžete do posilovny.
Až Vám šedý zákal odoperují, pak asi měsíc nějaká omezení mít budete.

liska5
hodnocení

2x

A nemůžete za sebe sehnat kámoše? Řekněte mu to hned, že jste si to s tou brániční kýlou neuvědomil. On si tak snáze sežene někoho místo Vás. Případně se nabídněte s nošením jen menších věcí.

mate59
hodnocení

1x

Pokud se vám kýla neprojevuje častým pálením žáhy,tak pomáhat múžete.Šedý zákal s tím nemá nic společné, pokud nejste brzo po operaci.

hodnocení

Ano, na pálení žáhy beru helicid.

mate59

Tak mu o tom zdravotním problému řekněte,příp. mu pomozte s lehčíma věcma a bez předklonů.

okolik
hodnocení

0x

Rozkašlete se třeba po ránu?

Sežente náhradu za sebe a omluvte se, jak píše liška.

Jinak na reflux Kalium Carbonicum rozpustit v ústech 2-2-2- po třech měsích byste měl mít klid.

Ostatní léčiva vám neustále po vybrání, budou původní obtíže vracet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]