Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film s Harrisonem Fordem, thriller Svědek aj

Od: svana odpovědí: 6 změna:

Film s Harrisonem Fordem v českém jazyku,thriller,prosím?

Kinobox je co,v tv mi to nejde,proč se musím přihlašovat a platí se to ke shlédnutí na netu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, přehrajte si ho viz odkaz. Zdravím!
prehrajto.cz/...
doplněno 28.12.23 09:49: Nemáte zač.
svana
hodnocení

Děkuji vám,zkusím to.

svana
hodnocení

To nejde jen tak:

a/ přihlásit,

b/ registrovat,

dole je stahuj cena /den atd.nechci se vázet na nic,jen jsem se chtěla kouknout na thriller*zmateny*

svana
hodnocení

Ulož to končí 23/11/

ben®
svana - komplikujete si život a mně také. Klepněte zde na odkaz, klepněte na souhlas s cookies, uvidíte tam černý obdélník, klepnete na šipku v něm - a koukáte na film (zvolíte si třeba přes celou obrazovku). Nebo klepnete na červené Stáhnout soubor a film si uložte a podívejte se na něj v mobilu nebo PC. Nic jiného dělat nemusíte (žádné placení, žádná registrace). Hlavně klidně, bez spěchu a použít "fištron".
autor
@ben prosim i odkaz na výrobu metamfetaminu, dik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]