Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Bylo mi 25let. Byl jsem celkově unavený jak polámaný. Doktor mi napsal na recept injekce B12. Postupně jsem dostal 7.injekcí. A bylo po unavě celkově jsem se cítil velmi dobře. Ted je mi 68let 4. prosince mi píchl doktor obstřik do kolene kde mám podle RTG artrozu měl jsem v koleně bolesti na další obstřik mi dají v březnu. Opět jde na mne celková unava atd. Mám opět požádat o injekce B12? Děkuji.
Jednou mi proti únavě pomohl doplněk z lékárny Koenzym Q 10. Je mi 73, můžete zkusit, nic tím nepokazíte. Na B 12 se zeptejte své obvodní lékařky, s Koenzymem to vadit nebude. Vaše únava může mít tisíc různých příčin, nechte si u obvodní udělat krevní rozbor, protože nevíte, co vám všechno může být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.