Restaurace a provoz

Od: Datum: 03.03.13 20:11 odpovědí: 10 změna: 04.03.13 05:51

Dobrý večer. Chodím s kamarádem pravidelně v neděli do restaurace. Někdy je nás celkem v restauraci 5 jindy třeba 10. Obsluhují nás 2 servírky které se střídaji ve směnách. Jídla se v restauraci nedávají. Majitel musí zaplatit mzdu servírkám a taky sobě a jiné náklady atd. Je otázka tržba od tak málo hostu a stále restaurace je v provozu za tak malé tržby:Stát restaurace dotuje? Nebo pivo dostávají třeba za 8kč atd Uvedu příklad soukromý pivovar Prostějov prodává pivo točené 10 za 10kč pul litr. Děkuji


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 03.03.13 20:20

Vy chodíte jen v neděli,možná ostatní dny je nabito.

Kdyby na tom majitel prodělával,tak by to nedělal.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: buss®
Datum: 03.03.13 20:24

Zeptejte se majitele, jak to dělá, že to utáhne. Podniká se za účelem zisku, ale možná má peněz dost a dělá si to pro radost.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 03.03.13 20:31
avatar

Třeba to je prádelna špinavých peněz,co Vy víte...

Ohodnoceno: 1x
 
Od: mowla*
Datum: 03.03.13 20:35

Nákupní cena běžné desítky běžného pivovaru je okolo 20 Kč/litr - takže při prodejce 25 (Kč / půllitr) má prodejce marži 150 % (nic moc). Na panácích je marže (obvykle) daleko vyšší.

Na druhou stranu hospy dost často fungují jako pračky peněz.

doplněno 03.03.13 21:09:

1 litr piva = 2 půllitry piva... :-D To je 100 % marže... :-D

Pračka peněz je zařízení, do kterého ´sypeš´ peníze získané nějakým nekalým způsobem, vykážeš je jako obrat, zdaníš - a ejhle, jsou křišťálově čisté pro další použití... A protože nejseš úplně´blbej´, daníš je co nejméně...

;)

Ohodnoceno: 1x
 
Od: risa777
Datum: 03.03.13 20:58

Píšete pračka peněz co to je? Nákupní cena desítky píšete okolo 20kč za litr. Ale soukromý pivovar Prostějov 1litr točené desitky je 20kč to by měli zisk skoro žádný jak je to? Děkuji.

Datum: 03.03.13 21:44
sud 1260 bránik= 100piv= 12.6= zisk za pulitr 8-13,- amundsen vodka 1L 220=25panáků =8,8= zisk za panaka cca 26,- a tak dál no když to dáte dokupy tak hospoda má relativní šanci no a jestli tam je kulec šipky atd. to taky něco hodí a hlavně se tam dá dělat bokem
Ohodnoceno: 0x
 
Od: hop®
Datum: 03.03.13 22:52
avatar

Nákupka Gambrinusu je okolo jedenácti korun, prodává se minimálně za dvacet. Kolik u Vás stojí třeba točená limonáda (nákupka malinovky je asi 10 kaček za litr), kolik u Vás stojí obyčený turek...

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 03.03.13 22:55
avatar

V hospodě takovej čaj...to je vejvar...kam se hrabe pivo.

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 04.03.13 01:18
avatar

Přesně tak, pokud jich prodáte aspoň 500 každý den. *smich*

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ladaadal*
Datum: 04.03.13 05:51

No, když jsme mívali malou vesnickou hospodu v pronájmu, tak to táhly čtvrtky, pátky a soboty. Neděle tak trikrát do roka a všední dny taky slabota. Přes zimu vůbec nula s nulou pošla, ale přes léto se dalo vydělat 30-40t. Navíc je výhoda, že není kontrola, takže daně 0 nebo minimum, aby se neřeklo.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.