Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zip na lemu zadní části zimní bundy, proč

Od: sametka odpovědí: 8 změna:

Oslovila jsem firmu, od které jsem koupila zimní bundy se zipem v lemu zadní části. Ptala jsem se, na co tam ten zip je a oni mi odpověděli: Zip je určen jako vstup pro branding. Tak jsem z toho stejně jelen.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Je to prý skoro na všech bundách, jen je to na různých místech. Je to část bundy, vstupní díra, skrz kterou umístíte nášivku nebo jinou reklamní plachtičku, nemusí být nutně reklamní, slouží to pro personalizaci oblečení. Jako ale upřímně - nikdy jsem to nevyužila ani nijak blíže nezkoumala. Vím to jen proto, že se o tom nedávno bavili ve firmě na jídelně.

hodnocení

0x
Nerozumím "vstupu pro branding" ale chápu "branding".
Prostě je to něco, co si výrobce vymyslel, aby tím zaujal. Očividně to zafungovalo, protože po tom začalo pátrat a zajímat se X lidí.

hodnocení

0x
"Značka" a koukám že zaujala. *smich*

smode2
hodnocení

0x
A co jsem psal minule jinýho? Takže to platí :)

sametka
hodnocení

Jenže kdyby to byla např. malá bezúčelná kapsička na viditelném místě, ale já ten zip objevila až po několikadenním nošení zcela náhodou.

liska5

Když vstup, tak asi na něm mělo být něco připnuté. Babička BN měla pod sukní kapsáře, tak třeba taky něco v tom smyslu, možná též na suchej chleba*smich*.

Nebo připínací polštářek, aby na fotbale nestudilo sedadlo.

smode2
Sametka: výrobce bundy je marketér génius. Kolika lidem jste se o tom už zmínila (přeloženo: kolika lidem už jste zdarma výrobci udělala reklamu)?

hodnocení

0x

Některá oblečení jsou plná různých ,,zkrášlujících, doplňků. Cvoků, zipů, vsazených jiných výrazných barev látek a podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]