Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám delší dobu problém si najít (seznámit se), s holkou.Poslední dobou mně to leze krkem, asi nejsem přitažlivej typ člověka, ale že bych byl třeba neheskej to se mi teda nezdá, spíš si myslím že ti holky ani neví co pořádně chtějí?Nebo to s nima prostě neumím, sem tiší typ člověka ale co umí porozumět ne se smát každý blbosti, a hlavně se nesnažím být středem pozornosti, typu napudrovanýho frajera, nějakým způsobem duležitej.Mám taky dost málo kamarádů, protože ty v dnešní době stojí tak akorát za velký prt.Máte někdo typ jak se seznámit a najít si třeba tu pravou?
Miri, já se možná ani nedivím, vždyť ty jsi vyloženě negativní. Viz. leze krkem, holky neví co chtějí, každý blbosti, napudrovaný frajer, důležitej, akorát za velký prd. To je celý řádek negativa z pár řádků.
Věř, že negativum člověk ze sebe vyjadřuje a třeba já se takovým lidem obloukem vyhýbám, protože se tomu neumím bránit a po chvíli zjistím, že jsem naštvaná až zlá taky.
Chce to do duše hodně a pak to půjde samo.
Miri, já nevím jak to líp popsat, rozepsat. Prostě z toho příspěvku na mě zářilo bu bu bu. Jsem hrozně naštvanej. Já to chápu, ale takhle to nejde. Já mám starostí fůru, někdy bych nadávala, řvala, mlátila hlavou do zdi, tomu věř. Ale pak jdu a usměju se. Jen tak, na cizího člověka, jenom proto, protože se na mě podíval. A co se stane? Usměje se taky. Třeba si původně, naštvaný z práce, hledal na mě nějaké negativum, ale já mu to úsměvem překazím.
Dobře mužete mi to více popsat abych vás více pochopil, něco z toho chápu ale nejsem si jistej.
Jo tak sem pochopil správně, přesně tak jak to tady píšete, ano s tím souhlasím že sem to sem napsal takovým nehezkým způsobem, já tedy z lidmi vycházím dobře a snažím k nim chovat lojáně, být upřímný asi bych to neměl dávat tak najevo to je fakt.Je to tím že je někdo splachovací a někdo co by za blbost střílel, ale to já zase nejsem vím co tím myslíte u mně je problém že sem citlivější povahy.
Miri, nic si z toho nedělej, to přijde. Víš, jestli jsi citlivější a loajální, spravedlivý a já nevim jaký, tak tyhle vlastnosti se cení možná až mezi staršími děvčaty. Nevíme, kolik Ti je, ale jiné myšlení má děvče v 15ti, jiné ve 22 letech.
Je vidět že jste inteligentní (slečna), muž, přesně jste to uhádl-a, je fakt že si rozumím se staršímy děvčaty, protože ti mladší s těma sem si moc nerozuměl mám to po matce ta měla to samí.To je to rozumím si více ze staršímy ženamy, ale vypadám mladě a když jim řeknu kolik mi je, tak mi to nevěří.
Zdravím, jj je jasný že nechceš být playboy a středem pozornosti s tím souhlasím. Ale zase na druhou stranu si vem že ta holka je radši když se s ní někdo příjemně baví, rozesměje ji a je pořád dobře naladěná a nebude se sním nudit. Nic proti ale ty mi přijdeš podle toho jak si to psal, že jsi spíš takový bručoun... A je jasný že jak už tu bylo řečeno že má jiné myšlení holka v 15, 20 nebo 25. Musíš vědět co ty chceš a podle toho chodit do takové věkové společnosti aby ti bylo přáno a dáno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.