Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvláštní pupínek na ruce

Od: 40 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, zkoušela jsem zadat dotaz v jiné diskuzi, ale nikdo neodpověděl, proto to zkouším zde.

Před cca měsícem se mi udělal na ruce malý červený flíček, který se do této doby nalil a zvětšil. Vypadá jako malý opar nebo pupínek. Potřela jsem ho tea tree olejem, ale reakce žádná, nebolí mě, neštípe, nesvědí. Kdyby nebyl na viditelném místě, vůbec bych o něm nevěděla. Zvířata doma nemáme a alergická na nic nejsem. Znepokojuje mě, že nechce mizet a ke kožnímu se dostanu až za dlouho...

Nevíte, co by to mohlo být? Děkuji za rady.

Zvláštní pupínek na ruce

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neotálel bych a šel co nejdříve k praktickému lékaři. Mohl by to být i melanom a s tím neradno si zahrávat!

hodnocení

2x

Praktický nepomůže, rovnou na kožní! Můžete bez doporučení. A co nejrychleji.

Možná nepomůže, ale poradí a ke kožnímu se může dostat podstatně rychleji!

boba - "...rovnou na kožní! Můžete bez doporučení. A co nejrychleji".

Tak jo. Kdy jste byl naposledy na kožním? Přítelkyně má na těle několik podobných puchýřků a před 3 týdny se jí konečně podařilo objednat na kožní. Hádejte nejbližší termín. Polovina února příštího roku!

40
hodnocení

1x
Dobrý den, tady zakladatelka. Třeba to někomu pomůže. Pupínek byl, díkybohu, nezhoubné znaménko.

40
20.12.23 10:55
hodnocení

Děkuji.

40
hodnocení

Po desítkách telefonátů, které mi nikdo nebral, jsem se dovolala ke kožní, pro kterou nejsem akutní případ. Akutní případy bere jen se žádankou od obvodního, pro kterého taktéž nejsem akutní, tudíž mě vyšetří až po novém roce. Na netu jsem si vyhledala, že by to mohl být bazaliom, nesetkal se s tím někdo?

Měla jsem bazaliom na čele, máme to v rodině, celkem 3 případy. Vyoperoval mi to chirurg. Zatím dobrý, ale jizva velká, naštěstí se schová pod ofinou. Ale to mi vůbec nevadí. Hlavně že je to pryč. Ještě že to nebyl karcinom. Bazaliom je nejméně agresivní forma rakoviny.

Ale to co máte vy, já měla něco úplně jiného.

okolik
hodnocení

0x

V nemocnici berou akutní případy. Běžte ihned tam. Na kožní oddělení jsou v současné době tristní termíny. Od 4 měsíců do půl roku.

otto23
Pupínek má měsíc, neřeší ho a teď ji posíláte do nemocnice "ucpávat systém".
Když to počkalo měsíc tak to počká po svatkach. Pak ten kdo má vážný úraz tak čeká celý den na pohotovosti protože někdo má pupínek
Řada: Zajděte si po svatkách na kožní, zřejmě to nic vážného nebude. Melanom vypadá jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]