Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zkoušela jsem zadat dotaz v jiné diskuzi, ale nikdo neodpověděl, proto to zkouším zde.
Před cca měsícem se mi udělal na ruce malý červený flíček, který se do této doby nalil a zvětšil. Vypadá jako malý opar nebo pupínek. Potřela jsem ho tea tree olejem, ale reakce žádná, nebolí mě, neštípe, nesvědí. Kdyby nebyl na viditelném místě, vůbec bych o něm nevěděla. Zvířata doma nemáme a alergická na nic nejsem. Znepokojuje mě, že nechce mizet a ke kožnímu se dostanu až za dlouho...
Nevíte, co by to mohlo být? Děkuji za rady.
Po desítkách telefonátů, které mi nikdo nebral, jsem se dovolala ke kožní, pro kterou nejsem akutní případ. Akutní případy bere jen se žádankou od obvodního, pro kterého taktéž nejsem akutní, tudíž mě vyšetří až po novém roce. Na netu jsem si vyhledala, že by to mohl být bazaliom, nesetkal se s tím někdo?
Měla jsem bazaliom na čele, máme to v rodině, celkem 3 případy. Vyoperoval mi to chirurg. Zatím dobrý, ale jizva velká, naštěstí se schová pod ofinou. Ale to mi vůbec nevadí. Hlavně že je to pryč. Ještě že to nebyl karcinom. Bazaliom je nejméně agresivní forma rakoviny.
Ale to co máte vy, já měla něco úplně jiného.
V nemocnici berou akutní případy. Běžte ihned tam. Na kožní oddělení jsou v současné době tristní termíny. Od 4 měsíců do půl roku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.