Nejste přihlášen/a.
Setkali jste se tím, že by v bankomatech ČSOB od jisté doby(asi rok až 3měsíce) přestaly fungovat karty poštovní spořitelný, který tam dřív šly? Jaký je důvod? Ještě před zobrazením čehokoli=po vložení karty
Napíše to něco jako "Tuto kartu nelze používt v tomto bankomatu". V 10 kroků vzdáleném bankomatu opět čsob. jde.
Poštovní spořitelna, Era a ČSOB jsou všechno jedna firma. Takže není důvod, aby to nefungovalo. Naopak by to mělo fungovat v jakémkoliv bankomatu v čechách i civilizované části světa.
Mě se teda u toho jejich červeného bankomatu (era) stalo, že mi nešly vybrat peníze, bez nějaké rozumné hlášky (myslím třeba: nemám peníze, zadejte částku dělitelnou xxx a podobně, jen vypadnul nějaký číselný kód chyby), ale jinak jsem v čsob několikrát vybral bez problémů. Stejně jako v jakékoliv jiné bance nejen v čechách (mám vyzkoušené maďarsko, polsko, chorvatsko, itálii to je asi všechno). A to mám kartu fio.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.