Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí růže?

Od: novy odpovědí: 2 změna:
Zdravím, zajímalo by mě kolik stojí v klasickém květinářství myslím kamenný obchod řezaná růže červená 60cm dlouhá.
Zajímala by mě spíše cena za kus, abych si vypočítat co nejpřesnější cenu.
Ještě bych asi měl dodat že moje lokalita je 20ti tisícové město na západ od Prahy, podle čehož by se asi měla také odvíjet cena..
Předem děkuji za odpovědi a přeji hezký den a hlavně klid v práci.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Po cca 10 vteřinách hledání jsem na Internetu našel tuhle informaci:

"Cena jedné růže je rozdílná. Nejlevnější s malými květy stojí kolem 35 Kč, za velkou luxusní růži zaplatíte až 150 Kč"

Ovšem informace je skoro rok stará, takže počítejte s cenou vyšší.

Přeju hodně štěstí při přesném výpočtu ceny kytice ;).

hodnocení

0x

V sousedním městysi mají růže za 69 Kč. Ve městě za 85 a víc. Viděla jsem tam i za 110. Všechny jsou krásné, ale...

Vzpomínáte, jak v seriálu Dynastie Nováků pan Nárožný kupoval paní Maciuchové jednu růži za 4,50? A vybíral opatrně z peněženky desetníček po desetníčku.*smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]