Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozoruje dnes někdo špatný příjem čt 1 a 2?

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:
Celé odpoledne mi spadavá každou chvílí obraz nebo to zrní, Praha nebo Buková hora.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Každý přijímáme TV signál DVB-T2 z jiného vysílače či opakovače v ČR. A z jiného směru a jinou anténou. A každý máme anténí systém v různém stavu (kabeláž, zesilovač, anténu).

hodnocení

3x
Nám ČT1 kostičkovala včera večer, přitom jsem schválně sledoval sílu a kvalitu signálu a kvalita byla stabilní 100% a síla stejná jako vždycky, takže byl problém už někde dřív na cestě. (když byl někdy problém mezi naším vysílačem a TV, tak ve chvíli kostičkování kvalita signálu spadla).
Dnes jsem se na TV nedíval, takže nevím jestli problém přetrvává.
doplněno 17.12.23 20:23: Tak doplňuju, že i dnes to sem tam vypadne, ale třeba na půl vteřiny jednou za 10 minut. Signál opět stabilní a bez pádu. Ale úplně jiná lokalita (Jihomoravský kraj).

jirib
hodnocení

1x
Jo,jo...mrznoucí mlhy...to teprve přijde...zítra,pozítří,popozítří...
A opakuje se to každý rok...
Soudruzi nedomysleli mimořádné podmínky příjmu...

Jak to? Dávno už jde TV sledovat po kabelu nebo satelitu. Už nemáme pouze pozemní vysílání. Někdo zaspal dobu :-D.

Spíš tam není co sledovat.

halamus

Státy se dohodly. Televize "přes anténu"bude i po roce 2030
lupa.cz/...

jirib
Gumídku,jiné než pozemní vysílání si musíš platit.
Je spousta lidí,kterým stačí našich cca 40 pozemních kanálů a třeba xy zahraničních...Polsko,Slovensko,Německo,Rakousko a platí jen koncesi České televizi a Českému rozhlasu...

I pozemní si musíš vpodstatě platit. Tohle zas domysleli až moc. Já nesleduji a přesto musím platit.

jirib
Gumídku,ty neumíš číst?Jsem to napsal i o tom výpalném,v mém příspěvku...
Nemusíš koukat,stačí jen vlastnit...
Pokuď nevlastníš,napiš čestné prohlášení a neplať!

petr123
hodnocení

0x
Dnes, 31.12.2023 v 22 hod. Je CT1 kostičkovaný a zasekává se, až tam je rozmazaná mazanice a nevím jak to dlouho vydržím. Škoda ten program by mohl být dobrý, Kája zrovna zpívá zdvořilý woody, no a musíme to přepnout na Nova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]