Nejste přihlášen/a.
Tady pomůže zřejmě už jen návštěva zubaře/zubní pohotovosti... podle mého laického názoru mi přijde, že nadměrným, čištěním/proplachováním dáseň zbytečně dráždíte a tím sabotujete hojení.
To je v podstatě zánětlivé místo. Na hojení potřebuje vitamíny, aspoň Céčko a B-komplex a minerály, hlavně Zn. Důležité je jak se stravujete. Pokud jste se věnovala výživě stejně jako zubařské prevenci, tak tam bude zakopaný pes. Dokud si nedáte do pořádku střevo, střevní mikrobiom, tak povrchová mazání na vyléčení nebudou stačit. Začněte užívat probiotika, omezte cukr, bílou mouku smažená jídla, někdo i mléko a všechny průmyslově vyráběné potraviny s konzervanty, umělými barvivy a stabilizátory. Zařaďte více zeleniny, ořechy, ryby, cereálie, panenské oleje, ovoce... Denně trochu kyselého zelí, česnek, zelenou petržel, melasu, semínka, klíčky ..
Pokud chcete radu ohledně zdraví, uvádějte věk, nemoci, léky, životní styl, stresy, starosti, nadváhu, příp krev. skupinu.
Je úpně zbytečné sem psát co rodiče, nerodiče. Tyto chlouby máte v ústech vy. Z popisu bych vás hned šoupla na paradontologii. A připravte si balík. Ve vaší kartě u stoma je termín Malhygiena... L.idově zvěřinec.
Nevím zda rozumím správně tak někde zuby schází na jední čelisti, fakt se mi to nechce čist znovu. A na protilehlé nějaké zuby jsou, jestli jste žena...tak tedy... Nakusujete si měkké části tkání, sliznic, čož už docela průšvih...
Popravdě jsem ráda, že to nevidím, šetřte si na částečnou náhradu...po extrakci budete stará babka.
S propadlo pusou čelistní klouby žádná velká sláva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.