Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zip na zimní bundě v nepředpokládaném místě

Od: sametka odpovědí: 13 změna:

Koupila jsem si docela fajn lehkou a teplou zimní bundu a ted zjistila, že na zadním díle úplně v lemu dole je asi 40 cm zip. K čemu to slouží?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

okolik
hodnocení

1x

Dobrý večer, nemáme možnost posoudit, není fotografie. Jem mne tak napadá, že leckterá lehounká bunda má zip oprávněně na určitých místech. Rozevřením zipu a vlastnostmi materiálu bundy, lze předpokládat možnost srolování do malého válečku - cestovní balení. Sama něco podobného vlastním, ale jak uvádím, nevídím ji, takže se jedná pouze o domněnku.

Nemůžete prosím, vložit fotku, třeba i z e-shopu, pro lepší představivost a variabilní kreativitu?

hodnocení

1x
To proto, že ženské si u toho musejí čupnout, tak aby to nedopadlo špatné. :-D
okolik

Tomkk, jak říká Jaroslav Dušek nevytvářejte si domněnky.*smich*

hodnocení

0x

Ten zip v dolním lemu je svisle nebo vodorovně? Když ho rozepneš, jdou od sebe úplně oba díly nebo je tam ještě kapsa? Dej fotku!

smode2
hodnocení

0x
Divím se že to ještě nikdo nenapsal: mnoho zipů na současném oblečení neslouží vůbec k ničemu a jsou jen designovou záležitostí. Netřeba na to jít vědecky.

111®
hodnocení

0x
Jestli je to velká kapsa je na knihu.

A malá na kondom? *smich*

Tomkk, na ten je přece maličká kapsička v kapse džín. Nebo se pletu? :-D

To u chlapů. Ženské gumové obtažené rifle = džegíny (nesnáším ten název, zní to jako vagíny) mají kapsy falešné, nebo žádné. :)
lidl.cz/...

Ahááá, já jsem zamrzla ještě u klasiky :-D

sametka
hodnocení

To není kapsa, jen zip schovaný vodorovně v lemu zádové části bundy. Když zip rozevřu, tak se jen oddělí podšívka až po krk. Bohužel nejsem tak zdatná, že bych zde umístila fotku.

petrm

Můžete napsat přesné jméno bundy a firmy, která ji vyrobila?

fram
hodnocení

0x

Nění to bunda na nošení mimina na zádech? Do zipu patří vsadky..tam se umístí mimino... tehotenske-bundy-kabaty.h/...

Nebo to je větrání, to ale bývá v podpaží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]