Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červený flek na penisu

Od: petrcz odpovědí: 7 změna:

Dobry den.
Asi pred dvema dny se me udelal na leve strane zaludu takovy cerveny flek, ktery se jakoby sklada z malych cervenych pupinku, take mam na ostatnich mistech na zaludu nekolik samostatnych malinkych pupinku. Zadne jine komplikace v souvislosti s timto nepocituju. Musim napsat, ze zhruba pred 15 dny jsem mel pohlavni styk (oralni a vaginalni) s prostitutkou, vse samozrejme s prezervativem. Proto bych se s Vami rad poradil, jestli je realne, aby doslo k nejake nakaze i pres pouziti prezervativu a hlavne by mne zajimalo o co se muze v jednat. Muzete prosim poradit? Dekuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Zajdi k lékaři. A neodkládej to!

kata*
hodnocení

0x
Tak tohle se stalo nedávno jednomu kámošovi, on byl na dovči v Africe. Akorát že ten flek byl černý a zvěčoval se... Tak šel za doktorem, doktor prohlížel, prohlížel, a nakonec řekl: S tím nic nesvedeme, to se bude muset amputovat. Kámoš šel za dalším doktorem, a - to samý: jedině amputovat. Tak se naštval, že to není možný, a odjel znovu do tý Afriky, že najde ňákýho místního šamana, že ti to určitě budou vědět co s tím. Tak přišel za tím šamanem a všechno mu to řekl, že doktoři u nás tvrdí že není jiná možnost než amputace. Šaman moudře pokýval hlavou a povídá: To je nesmysl, proč byste chodil na amputaci, ono to stejně upadne samo... :))
kata*
No neříkej mi žes nedostal záchvat smíchu... :) aspoň naše třída jo když to slyšeli poprví
kdyby se me to tykalo, tak bych se vazne nezasmal *bum*
kata*
To ti věřím... do mě když se poprví narvali dva kluci naráz tak sem ji pak měla tři dni namoženou,svímu klukovi sem musela vymýšlet výmluvy proč dneska ne a oni to ještě vykecali a celá třída měla ze mě děsnou srandu... a náhodou já už nejsem v pátý ani v šestý...
Jasně, pátou šestou třídu to jistě pobaví... asi si to vyprávíte, jak patrno z vyjádření, v hodinách češtiny. Za pár let ti to ale možná bude vrtat hlavou. :(

help*
hodnocení

0x
na to, aby to byla opruzenina nebo alergie z lubrikantu z kondomu je to uz dlouho, takze to vazne chce doktora. Urcite pak budes klidnejsi, i kdyz jit k nemu vyzaduje davku adrenalinu... ale radeji driv nez pozde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]