Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Použití inhalátoru

Od: milan85 odpovědí: 3 změna:

zdravím, mám dotaz, koupil jsem pro dědy inhalátor ultrazvukový, bude inhalovat Vincentku, ale nikde nemůžu najít jak dlouho. Inhalátor má časovač a na zapnutí jede asi 5 minut, je to doba dostačující nebo zapínat opakovaně, např. na 20 minut. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano inhalátor je správně nastaven na 5 minut . To je doba vhodná na inhalování...určitě dobu nepřekračujte.

toto jsem také našla na webu...Kolik minut se má inhalovat?
Inhalaci doporučujeme maximálně 5 minut. Horká pára s obsahem soli z Mrtvého moře působí na sliznice desinfekčně a urychluje léčbu onemocnění horních cest dýchacích.

milan85
hodnocení

z inhalátoru nejde horká pára, ale je to studená mlhovina - je ultrazvukový a použití je kvůli astmatu

hujer

Ať je jakýkoliv dodrž 5 minut!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]