Nejste přihlášen/a.
Po stránce právní nevím. Nicméně ve Vašem případě máte dvě možnosti - buď se naučíte to, co po Vás chtějí, nebo to neakceptujete a půjdete jinam. Existují spousty profesí, kde se opravdu, ale opravdu ni doma učit nemusíte - např kopání kanálů, zametání dílny a pod.
Ale třeba já se učím dost často, ne, nejsem rozhodně čerstvý absolvent, ale technika jde kupředu a s ní se mění spousty věcí ve spoustě oborů - ten můj nevyjímaje. No a pokud chci i nadále pracovat v technickém oboru se slušným ohodnocením, tak holt občas musím doplnit znalosti, postupy atd.
má, každý se má samovzdělávat aby zvládal nové technoligie...já se učil po celou dobu zaměstnání, protože technika se rychle zdokonalovala...
Nejdříve ale zvažte jestli splňujete vše pro zdárné plnění pracovních povinností, protože povinost je na 1. místě a pak je teprve právo remcat..
Mýlite sa v tvrdení. Platilo to čiastočne iba za čias komunizmu, kde vačšinou
zvyšovanie kvalifikácie zabezpečoval zamestnávateľ, navyše školenie platil,
a tiež to bolo v rámci pracovneho času.
Doba sa zmenila, pravidla hry určuje firma, vyjednávať ešte možu max. odbory...
Pravidla sú jednoduché: ak nestíhate tempo, alebo nesúhlasíte s ich názormi,
tak nech sa páči...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.