Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozemková úprava

Od: kozina® odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, v rámci pozemkových úprav mi byl nabídnut výměnou pozemek sice s příjezdovou cestou, ale v mne naprosto nevyhovující lokaci. Nyní mám podepsat tento dokument, kde si navždy znenožním zpřístupnění, chápu to dobře? Chtěl jsem totiž se sousedem sepsat dohodu 89/2012 Sb. Zákon občanský zákoník, Služebnost stezky, průhonu a cesty
§ 1274, ale nevím, zda podepsáním dokumentu níže si tuto možnost neodpískám? Děkuji mockrát za rady.
,,v rámci projednávání návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú... byl vlastníky v rámci projednávání 1. varianty návrhu vznesen požadavek na zachování pozemků v původní lokalitě (v 1. variantě návrhu byly pozemky přemístěny tak, aby byl přístup umožněn). Pozemky v této lokalitě v důsledku umístění a nedostatku státní a obecní půdy, nelze v rámci pozemkových úprav zpřístupnit.
Vzhledem k tomu, že se jedná o pozemky pro hospodaření méně významné, bude požadavku na zachování pozemků v původní lokalitě bez zpřístupnění vyhověno. Vlastníci pozemků souhlasí s umístěním pozemků bez navrženého přístupu k pozemkům a jsou si vědomi veškerých důsledků s tím spojených"

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

slovan
hodnocení

0x
Kozino, pomni na Boží súd...
Když na pozemku, který nepotřebuješ a nemáš k němu přístup, vysadíš lesík, remízek, a necháš ho tak, uděláš dobrý skutek. Pro svou duši, pro přírodu i pro lidstvo.
Pokud ti lokace jiného pozemku s cestou "nevyhovuje", tak ho daruj ( třeba státu nebo někomu ) a taky se tím zbavíš břemene.
Když se teď budeš handrkovat, jak starý lichvář, jen si ublížíš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]