Nejste přihlášen/a.
Hezkou neděli,
sestra mi dnes přeposlala výpočet mzdy, ale nedokáže zjistit, kolik si reálně vydělá v čistém. Chce dojíždět a tak chápu, že si chce udělat propočet. Bude pracovat na recepci v hotelu nonstop, i ve svátky, prostě furt. Mně přijde ta mzda hrozná, ale lepší nabídku tam, kde bydlí, nemá. S mámou jsme počítaly a vyšlo nám tak nějak 23 čistého podle směn (bez svátků). Ale nevím, zda počítáme dobře, do mezd neděláme ani jedna. Dítě nemá, ani exekuce,...
"Info ke mzdě: základ mzdy činí 23.000Kč a k tomu náleží:
10% osobní ohodnocení (plnění pracovních úkonů)
příplatky za noční činí 10%
příplatky za víkendy činí 30%
příplatky za práci ve svátek činí 100%
příplatky za práci přesčas činí 25%"
Děkuji.
sestra mi dnes přeposlala výpočet mzdy, ale nedokáže zjistit, kolik si reálně vydělá v čistém. Chce dojíždět a tak chápu, že si chce udělat propočet. Bude pracovat na recepci v hotelu nonstop, i ve svátky, prostě furt. Mně přijde ta mzda hrozná, ale lepší nabídku tam, kde bydlí, nemá. S mámou jsme počítaly a vyšlo nám tak nějak 23 čistého podle směn (bez svátků). Ale nevím, zda počítáme dobře, do mezd neděláme ani jedna. Dítě nemá, ani exekuce,...
"Info ke mzdě: základ mzdy činí 23.000Kč a k tomu náleží:
10% osobní ohodnocení (plnění pracovních úkonů)
příplatky za noční činí 10%
příplatky za víkendy činí 30%
příplatky za práci ve svátek činí 100%
příplatky za práci přesčas činí 25%"
Děkuji.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Z toho zadání to nejde spočítat.
Nonstop nemůže pracovat nikdo. Kdo ví, kolik jí zam-tel nařídí přesčasů?
Osobko je nenároková složka - kdo ví, jak bude Vaše sestra plnit (podle zaměstnavatele) pracovní úkoly?
Příplatky se počítají průměrem podle hodin, za přesčas navíc náleží část mzdy (pokud jí zam-tel nedá náhradní volno, což je podle ZP první volba). Kdo ví, kolik odpracuje na noční, o víkendech atd.?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]