Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růžový formular

Od: martin689 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, rad bych se poradil. Mám na celý rok podepsaný růžový formulář.Ted mam před vánoci ještě jednu brigádu a chtěl bych se zeptat, pokud by mi v celoroční brigádě poslali výplatu až příští rok, můžu podepsat na předvánoční brigádě růžový formulář. A musím danit? Děkuji, Martin

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To opravdu nemůžete. Nesmíte v témže měsíci uplatnit slevu současně u více plátců daně (zaměstnavatelů). Nezáleží na tom, kdy Vám výplatu pošlou, ale za který měsíc je zúčtovaná (projde zpracováním mezd).

martin689
hodnocení

Děkuji,jenom jsem se chtěl ujistit.

hujer
hodnocení

2x

Dle mne nemůžeš podepsat v jeden rok dva papíry - jedná se o podvod - ke slevě na dani!

martin689
hodnocení

Dobře,děkuji.

V roce jich může podepsat dvanáct. V jednom měsíci ale může mít podepsaný jen jeden.

hodnocení

0x

Při více příjmech si vyžádejte od všech zaměstnavatelů vyplněný formulář Potvrzení o zdanitelných příjmech ze závislé činnosti a podejte si přiznání sám. Sražené zálohy se tím vyúčtují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]