Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paralen- za jak dlouho můžu alkohol

Od: paralenek odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, ráno mě bolela hlava, dal jsem si jeden paralen. Už je to dobré, ale večer jdu na oslavu a mám v plánu si dát pivko a trochu vína. Užil jsem jen jednu tabletu ráno a pít budu až večer. Vím, nemělo by se vůbec. Ale je to jednorázová záležitost, měl jsem paralen jen jeden po pěti letech. Nebude ta trocha alkoholu večer moc nebezpečná? Děkuji moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Múžeš bejt v klidu nic se ti nestane

JJ večer už to bude OK, spíše bych uvažoval, zda je vhodná kombinace pivo a víno!

kmet
hodnocení

1x

No z dotazu je patrné, že máte hodně špatná játra, tak to radši neriskujte, paralen a alkohol nekonzumujte pro jistotu vůbec. Zdravý člověk by se na takovou pošetilost neptal a na trollení je to ne moc vhodné téma, tady si budou všichni notovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]