Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetový obchod IPSIES

Od: rich® odpovědí: 70 změna:

Dobrý den. Máte prosím někdo zkušenost s obchodem IPSIES? Vykoukla na mě nabídka, docela hezká bunda. tak jsem si ji objednal. A posléze koukam, že mi do mejlu přišel nějaký divný mejl o předplacení něčeho spolu s divně napsanými obchodními podmínkama. Nevíme, jestli nejde o nějakou nepravost? Nerad bych se do něčeho namočil. Moc děkuji

70 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Už na obrázku je vidět, že loga jsou dolepená v PC a neladí celkově s fotkou... To je prostě velmi drahá a nekvalitní čína! Adresa obchodu byla pqoere.com (?)

Internetový obchod IPSIES
baron
V tomto e-shopu nic nekupujte vyložený podvod jsou to obyčejný zmrdi

hodnocení

2x

Recenze: "Pozor na e-shop ipsies posílá něco jiného, peníze nedobytné, vyhozené do kanálu". *nene*

recenzer.cz/...

jori
hodnocení

1x

Dobrý den,objednala jsem na Vánoce příteli hodinky,dle obrázku krásné Tommy H.,přišel šunt pouze nefunkční maketa.

Nic víc.Nechala jsem se napálit.V objednávce byla poznámka-mladá společnost z Maďarska-ne z Číny,jinak bych neobjednávala! !Reklamaci nelze uplatnit, nikdo se Vám již neozve!Je to celé podvod.

Jori

hodnocení

0x

Divný obchod.. kontakt... .o nás... podmínky služby; tuto webovou službu prý provozuje "rbcuew.com"...

Rbcuewje internetový obchod, který nabízí zákazníkům z celého světa maďarské výrobky té nejlepší kvality. Cílem obchodu je představit hodnoty a pocity .. ale adresa je ... xlesshi.com/......takže trochu divné na první pohled. Pokud zaplatíte, dejte vědět výsledek..díky

doplněno 13.01.24 14:54: 8. a 14.12.2023 upozornění na "podivný"obchod i od dalších rádců...kdo objednal, už věří... že je to podvod
hodnocení

Objednal jsem si tam bundu.Na dobírku.Tak snad to bude OK

andrea*
No já mám taky něco vyhlídnutýho ala se bojim objednat..
katka1
Varuji před tímto obchodem.Objednala jsem bundu Hilfiger za 1480 Kč.Přišla skoro po měsíci a ještě fake.
hodnocení

Můžete prosím rozvinout,jak myslíte FAKE? Jako nekvalitní,nebo jak to myslíte?

jirivomacka
Taky jsem ji objednal. Bunda není značková na kdejaké tržnici by jste koupil lepší. A navíc nesouhlasí ani velikost. Velikost L co jsme objednali odpovídá tak S.ku.Dnes jsem jim psal tak uvidim jestli zareaguji ale spíše s tím nepočítám.
milos*

Dobrý den,

objednal jsem taky bundu za 1480,- Čekací doba přes měsíc.Komunikace je bez odpovědi ze strany obchodu ohledně termínu dodání a potom vrácení zboží. Bunda neodpovídá značce ani velikosti, která byla nabízena. Platba pouze dobírkou. Zásilka bez faktury, která nebyla ani zaslaná do emailu.

don
Neprebirejte to budete litovat,dnes jsem doslova vyhodil 1500,-

andrea*
hodnocení

0x
No já mám taky něco vyhlídnutýho pro přítele, ale se bojím objednat jestli to není podvod.

ota
hodnocení

0x
Dobrý den, stejná zkušenost. Také jsem objednal dobírkou můžeme se domluvit, že komu přijde dříve dá vědět…
hodnocení

Jasně. Jak a jestli mi to přijde dám vědět. Zatím nic a uz je to skoro týden. Ale jestli to jede z Číny lodí,tak to je Bůh vi kde ještě.Ale mám to taky na dobirku,takže o nic asi nejde. Ale za ty prachy jsem to musel zkusit))
Akorát výrobek na fotografii vypadal pěkně, skutečnost byla "trošičku" jiná kvalitou, ale necháme se překvapit...
milos*
Objednal jsem si bundu na dobírku. Dám vědět, jak to dopadlo.
kika123
Vzadnem případě neobjednavejte! Je to totální podvod objednala jsem si Adidas teplákovku místo toho přišla bunda z Číny.u Vietnamců koupíte lepší za 200.ja zaplatila 1100.obycejni zmrdi.

hodnocení

0x

Nevím, nad čím tady všichni mudrujete. Google ten obchod nezná, odkazy od @nonek neexistují a ta adresa od @nonek je čína, na stránkách v podstatě nic není. PODVOD jako vyšitý!

Odkazy 8.12.2023 fungovaly, dnes NE, něco je špatně; internetový obchod "zapracoval"... takže je to jasné...díky za info, satam@
14.12.23 14:55
petrkonucek
Neobjedávejte je to podvod dojde vám něco úplně jiného a nedal bych to ani psovi aby na tom ležel velikosti nesouhlasí žádné značkové zboží opravdu šunt

andrea*
hodnocení

0x
Já taky dám vědět..uvidíme co bude dál

Andreo, nebude nic. Jak už jsem napsal a předložil i indicie: PODVOD jak vyšitý!

ota
Nekvalitní špatná velikost šmejd

andrea*
hodnocení

0x
No tak aspoň ušetřím
hodnocení

No uvidíme.Já nic předem neplatil.Ale,kdyby ta bunda přišla,Tak,za tu cenu je to super kup.-))

Třeba to je ten odkaz zrušený z důvodu obejítí cla,daní..nevím.

kdyby ta bunda přišla,Tak,za tu cenu je to super kup.-)) Tak pak dejte vědět, za co jste zaplatil dobírku...za jakou kvalitu...

Něco podobného...a více

A další podobné případy

Před využitím e-shopů a zaplacením spotřebitelům doporučujeme, aby si zjistili podstatné informace (jako jsou provozovatel e-shopu, zda je možné věc vrátit, jakým způsobem, na jakou adresu a dokdy by měly být peníze vráceny na účet) a ověřili si e-shop, což lze učinit např. na určitých recenzních portálech.

Snažím se vás ochránit před placením dobírky...ale záleží už jen na vás, co uděláte...a tím končím s příspěvky na toto téma...

hodnocení

Děkuji moc.ještě si to rozmyslím.Prostě mě zlákala koupě fejkové bundy,což mi teda nevadí.Vím,že rozdíl třeba v Turecku a nebo když Vás vezme Vietnamský obchodník za plentu,tak rozdíl v kvalite neznatelný,ale v ceně je to supr preis.

don
To jsem si taky myslel,fejkovy pumy,to co vám přijde neprebirejte,nebo budete litovat.

palko
hodnocení

0x

Dobrý den,

varuji před tímto obchodem, totalní šmejdi!

Web skvělí, fotky taky, doručené zboží můžete vyhodit, pozor na ně!

Pavel

andrea*
Díky za radu.nepřeberu to zboží
don
neprebirejte to,budete litovat

ota
hodnocení

0x
Dobrý den NEPŘEBÍRAT je to šmejd špatná velikost, špatný materiál,
andrea*
Díky za radu..nepřeberu to
andrea*
Díky za radu.nepřeberu to

jirkan
hodnocení

0x

A co takhle se spojit a podat na obchodní inspekci a policii podnět?

Doma jsme si na to také bohužel naběhli. Bunda Tommy - je nějaký čínský šmejd.

Too že je to podezřelé je pravda ale těch lidí se nachytalo už dost a sakra přece žijeme v právním státě a když už peníze nevrátí tak udělat jim zle mně jen a jen potěší.

wastingdouglas

Aha a COI to bude resit jak presne?kdyz ti chytracci sidli kdovi kde.boze muj,MYSLETE TROCHU VSICHNI.kdyz prijde email,kde se bude psat,ze bankovni ucet je zablokovan a ze se ma kliknout na odkaz pro odemceni,tak to taky udelate?prikladam par fotek.samozrejme emailova adresa je zneuzita.Kazdej normalni rozumne myslici jedinec na to neskoci.ale nekteri zrejme jo,kdyz objednaji neco,co je ze zahranici na DOBIRKU.to je do nebe volajici.proc se vlastne tahle diskuse k tematu vede?

Internetový obchod IPSIES #2
Internetový obchod IPSIES #3

libor*
hodnocení

0x
Nic tam neobjednávejte je to podvod! Nepřijdou vůbec věci z obrázku ale úplně trapné nefunkční a úplně jiné napodobeniny!
Internetový obchod IPSIES #4
Internetový obchod IPSIES #5
Internetový obchod IPSIES #6
andrea*
Jěště štěstí že jsem nic neplatila předem

mirrda
hodnocení

0x
Jedná se o podvod
andrea*
Ahoj všichni.přišel mě balík ale nepřevzala jsem ho..bude se vracet zpátky jěště teď v lednu...

jenik
hodnocení

0x
Znackova bunda hilfiger"žádná značka ale šmejd první třídy,jak kvalitou tak velikostí" to bylo hup ma špek, nic tu nekupujte.
micha
Ano, jedná se o podvodníky. Pošlou Vám jen čínský výrobek, neidentifikovatelné značky..

sasamaznicenko
hodnocení

0x
Nebrat, je to podvod. Hezký obrázky a přijde něco úplně jiného. Reklamace, maily... Nic nefunguje. Objednal jsem bundu, přišlo úplně jiná velikost a úplně jiná bundu v té nejhorší kvalitě, jakou si dovedete představit. Na reklamaci nikdo nereaguje. Prosím sdílejte a nenakupuje.

alena*
hodnocení

0x
Pro bundu TH jsem se take nadchla a bohuzel i balik prevzala, prozte hruza! Ani barva, ani velikost, ani strih! Poprve jsem pres internet naletela! Podvod, o kterych se denne dozvidame,nic prosim neobjednavejte a penize zpet uz asi nikdy neuvidim!

hodnocení

Já bundu objednal na dobírku.Prostě se mi bunda podle obrázků opravdu líbila,nikde ani na oficiálním eshopu značky jsem stejnou nenašel a fakt jsem si myslel,že to je "jen" fejkový,a že kvalita ujde. Nikdy jsem se také nesetkal s tím,že bych přez eshop něco objednal a přišlo něco jiného..A tak balíček jsem tedy nepřevzal. I díky Vám a Vašim odpovědím. Objednával jsem na dobírku a tak se mi nestala žádná škoda.Jen je mi záhadou,že se takový podvodný eshop vůbec dostane na internet na nabídku v Seznamu?Proč to nehlídají?

piski
hodnocení

0x
Nekupovat! Obdržíte fake z tržnice za dvě stovky. Žádný Tommy Hilfiger. A navíc XL je zátěží M. Prostě podvod.

beata
hodnocení

0x

Dobrý den, z této stránky NEOBJEDNÁVAT! Chtěla jsem zásilku vrátit - (po měsíci přišel absolutní hadr jiné značky)no na email nereagují a žádný jiný kontakt není uveden. Takže NIC NEOBJEDNÁVEJTE A NIC JIM NEPLAŤE.

marienberg
hodnocení

0x
Nedoporucuji cokoliv objednávat. Objednala jsem pro syna bundu. Velikost M je sotva XS, rukávy tak úzké že se do nich nevleze ani holá ruka natož oblečená do mikiny! Objednala jsem bundu zn Tommy Hilfiger a přišlo něco strašného úplně od jiné značky. Na předním díle je kaz z výroby - bílý flek špatně obarvené látky.
Chci to reklamovat a marně hledám jak. Poradí mi někdo jak to vyreklamovat?

Nijak...máte na ně nějaký kontakt? Nemáte...? Takže poučení pro příště...

don
Nic nekupovat, neplatit,dnes jsem vyhodil 1500,-,za boty, přišlo něco jiného.tak za 50,-.

don
08.01.24 10:07
hodnocení

0x

Podvod !

don
hodnocení

0x
Dnes jsem vyhodil 1500,-za boty přišlo něco jiného tak za 50,-! Pozor nekupovat, neprebirejte!budete litovat,nejsem sám.

jori
hodnocení

0x

Kolik podvedených nás ještě musí být?Dá se v tomto případě vůbec něco dělat?Reklama jim běží stále.Nedopátráte se ,kdo tyto podvody realizuje.

jori

evelina
14.01.24 13:53
hodnocení

0x
Podvod

doubes
hodnocení

0x

Ahoj Všichni,

pozor jsou to podvodníci. Zašlou "fejk" v hodnotě pár korun. Peníze nedobytné. Šmejdi zas... a já hlupák :) Doubes

e shop: Ipsies , doména: poeust.com

wastingdouglas
hodnocení

0x

Jedná se o poeust.com/... žádný espsie.

Uz na první pohled je to krajně podezřelý .neobjednal bych ani baterku do hodinek .dobirka do Česka z údajnýho Maďarska .Web kterej je najednou česky .web co nema napsano platební metody,sídlo společnosti ,kazdy slušný shop ma dole uprostřed loga PayPal ,visa mastercard ,America n Express .Neberou PayPal ,smůla .KDYBY brali PayPal účet jako platební metodu ,da se velmi jednoduše zadat spor ,pokud dorazí neco úplně jinyho nez si člověk objednal .Nebrat nic ani kdyby to stalo2 koruny

wastingdouglas

Sorry,ale jestlize je shop udajne v zahranici,tak JAK PRESNE neco posle na dobirku,kdyz oni maji uplne jinou menu.to je PRESNE TEN DUVOD,proc se VSUDE PLATI PLATEBNI KARTOU NEBO PAYPALEM,nebo cimkoliv dalsim,co funguje v jakejkoliv mene a ze je nekdo takovej nouma a naleti na to,tak to sorry,jeho chyba.a logicky!JAK muze stat znackova bunda 30%ceny nebo za kolik ji prodavaji.na tenhle takzvany shop se me ptal kamos,chtel taky bundu.tak sem se podival a hned sem vedel,ktera bije.Takze SNAD z toho vsichni maji pouceni pro budoucnost.DVAKRAT MER,JEDNOU REZ.

katerinakaabi
hodnocení

0x
Moc vás před obchodem varuji jsou to podvodníci.Objednala jsem pro syna teplákovku George Armani za 14 dní příšlo něco strašného
Cedulky u krku prázdné a našité něco jako Adidas,pořizovací cena tak 100kč
Dohadovat se nebudu dám to bezdomovcům.
Ale varuji nic nekupujte.

vladis
hodnocení

0x
Dobrý den neobjednavejte nic objednal jsem soupravu Adidas přišel mi balík velikosti 20 na 20 cm prostě ojeb.
michal21
Prach obyčejný podvodníci a zloději

rd
hodnocení

0x

V první řadě bych zkoumal, jak si mohl dopustit, ža na tebe něco vykouklo a jak a taky proč si něco objednáváš kvůli tomu, že na tebe něco vykoukne a ne že to potřebuješ

A na vyhledávači k nalezení není taková s danou doménu, ale asi až na konci stránky https:www.poeust.com/pages/kontakt, která má v kontaktu "Rbcuew je internetový obchod, "

S takovýmhle anonymem určitě je radost obchodovat!

ppp
hodnocení

0x
Jsou to PODVODNÍCI! Bunda je jen ilustrativní, přijde úplně jiný výrobek, hodnota tak 50 Kč! Raději si s těmi penězi utřít pr….., než je poslat podvodníkům!
zdenos
Nic nakupovat. Na každý Váš dotaz odpoví, že máte být trpělivý a popřejí Vám šťastný život.

honza70
hodnocení

0x
Nic sí neobjednávejte přijde vám šunt jako mě. Bylo by dobré se spojit a podat hromadné trestní oznámení

mtca
hodnocení

0x
Objednal jsem si více věcí, naštěstí každou zvlášť. Včera mi měla přijít bunda Adidas Real Madrid. Místo toho přišla nějaká hnusná, malá bunda s pruhama. Strašný hadr. Takže jsem vyhodil 1500,-Kč. A reklamovat nemáte kam. A koukal jsem, že inzeeuji a nabízejí spokojeně dál. A nikdo s tím nic nedělá. Takže opravdu podvod jako prase. Další už nepřevezmu

michal21
hodnocení

0x
Ano jsou to neuvěřitelný podvodníci. Nemají IČO, žádný kontakt jen nějaký Gmail přes Google, adresu.. Zkrátka nic.
Já byl taky naivní, objednal jsem bundu Puma a místo toho přišel nějaký shit který bych si nevzal ani do práce, ale zase jsem přišel jen o 1100 což mě nějak nebolí, spíše se jedná o princip...
Na druhou stranu je to naše hloupost, že jsme se nechali nachytat těmito mrdkama a předem si vše pořádně neověřili..
Jen můžeme doufat, že na ně za tyto levárny dojde a pozavírají ty zmrdy než zdechnou!
Ámen
Internetový obchod IPSIES #7
Internetový obchod IPSIES #8
kulisak
Bohužel jsem také naletěl.Chtělo to jen si přečíst dříve.Stálo mě to 1100 Kč. Koukám že peníze už neuvidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]