Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máte prosím někdo zkušenost s obchodem IPSIES? Vykoukla na mě nabídka, docela hezká bunda. tak jsem si ji objednal. A posléze koukam, že mi do mejlu přišel nějaký divný mejl o předplacení něčeho spolu s divně napsanými obchodními podmínkama. Nevíme, jestli nejde o nějakou nepravost? Nerad bych se do něčeho namočil. Moc děkuji
Dobrý den,objednala jsem na Vánoce příteli hodinky,dle obrázku krásné Tommy H.,přišel šunt pouze nefunkční maketa.
Nic víc.Nechala jsem se napálit.V objednávce byla poznámka-mladá společnost z Maďarska-ne z Číny,jinak bych neobjednávala! !Reklamaci nelze uplatnit, nikdo se Vám již neozve!Je to celé podvod.
Jori
Divný obchod.. kontakt... .o nás... podmínky služby; tuto webovou službu prý provozuje "rbcuew.com"...
Rbcuewje internetový obchod, který nabízí zákazníkům z celého světa maďarské výrobky té nejlepší kvality. Cílem obchodu je představit hodnoty a pocity .. ale adresa je ... xlesshi.com/......takže trochu divné na první pohled. Pokud zaplatíte, dejte vědět výsledek..díky
Dobrý den,
objednal jsem taky bundu za 1480,- Čekací doba přes měsíc.Komunikace je bez odpovědi ze strany obchodu ohledně termínu dodání a potom vrácení zboží. Bunda neodpovídá značce ani velikosti, která byla nabízena. Platba pouze dobírkou. Zásilka bez faktury, která nebyla ani zaslaná do emailu.
No uvidíme.Já nic předem neplatil.Ale,kdyby ta bunda přišla,Tak,za tu cenu je to super kup.-))
Třeba to je ten odkaz zrušený z důvodu obejítí cla,daní..nevím.
A další podobné případy
Před využitím e-shopů a zaplacením spotřebitelům doporučujeme, aby si zjistili podstatné informace (jako jsou provozovatel e-shopu, zda je možné věc vrátit, jakým způsobem, na jakou adresu a dokdy by měly být peníze vráceny na účet) a ověřili si e-shop, což lze učinit např. na určitých recenzních portálech.
Snažím se vás ochránit před placením dobírky...ale záleží už jen na vás, co uděláte...a tím končím s příspěvky na toto téma...
Děkuji moc.ještě si to rozmyslím.Prostě mě zlákala koupě fejkové bundy,což mi teda nevadí.Vím,že rozdíl třeba v Turecku a nebo když Vás vezme Vietnamský obchodník za plentu,tak rozdíl v kvalite neznatelný,ale v ceně je to supr preis.
A co takhle se spojit a podat na obchodní inspekci a policii podnět?
Doma jsme si na to také bohužel naběhli. Bunda Tommy - je nějaký čínský šmejd.
Too že je to podezřelé je pravda ale těch lidí se nachytalo už dost a sakra přece žijeme v právním státě a když už peníze nevrátí tak udělat jim zle mně jen a jen potěší.
Aha a COI to bude resit jak presne?kdyz ti chytracci sidli kdovi kde.boze muj,MYSLETE TROCHU VSICHNI.kdyz prijde email,kde se bude psat,ze bankovni ucet je zablokovan a ze se ma kliknout na odkaz pro odemceni,tak to taky udelate?prikladam par fotek.samozrejme emailova adresa je zneuzita.Kazdej normalni rozumne myslici jedinec na to neskoci.ale nekteri zrejme jo,kdyz objednaji neco,co je ze zahranici na DOBIRKU.to je do nebe volajici.proc se vlastne tahle diskuse k tematu vede?
Já bundu objednal na dobírku.Prostě se mi bunda podle obrázků opravdu líbila,nikde ani na oficiálním eshopu značky jsem stejnou nenašel a fakt jsem si myslel,že to je "jen" fejkový,a že kvalita ujde. Nikdy jsem se také nesetkal s tím,že bych přez eshop něco objednal a přišlo něco jiného..A tak balíček jsem tedy nepřevzal. I díky Vám a Vašim odpovědím. Objednával jsem na dobírku a tak se mi nestala žádná škoda.Jen je mi záhadou,že se takový podvodný eshop vůbec dostane na internet na nabídku v Seznamu?Proč to nehlídají?
Jedná se o poeust.com/... žádný espsie.
Uz na první pohled je to krajně podezřelý .neobjednal bych ani baterku do hodinek .dobirka do Česka z údajnýho Maďarska .Web kterej je najednou česky .web co nema napsano platební metody,sídlo společnosti ,kazdy slušný shop ma dole uprostřed loga PayPal ,visa mastercard ,America n Express .Neberou PayPal ,smůla .KDYBY brali PayPal účet jako platební metodu ,da se velmi jednoduše zadat spor ,pokud dorazí neco úplně jinyho nez si člověk objednal .Nebrat nic ani kdyby to stalo2 koruny
Sorry,ale jestlize je shop udajne v zahranici,tak JAK PRESNE neco posle na dobirku,kdyz oni maji uplne jinou menu.to je PRESNE TEN DUVOD,proc se VSUDE PLATI PLATEBNI KARTOU NEBO PAYPALEM,nebo cimkoliv dalsim,co funguje v jakejkoliv mene a ze je nekdo takovej nouma a naleti na to,tak to sorry,jeho chyba.a logicky!JAK muze stat znackova bunda 30%ceny nebo za kolik ji prodavaji.na tenhle takzvany shop se me ptal kamos,chtel taky bundu.tak sem se podival a hned sem vedel,ktera bije.Takze SNAD z toho vsichni maji pouceni pro budoucnost.DVAKRAT MER,JEDNOU REZ.
V první řadě bych zkoumal, jak si mohl dopustit, ža na tebe něco vykouklo a jak a taky proč si něco objednáváš kvůli tomu, že na tebe něco vykoukne a ne že to potřebuješ
A na vyhledávači k nalezení není taková s danou doménu, ale asi až na konci stránky https:www.poeust.com/pages/kontakt, která má v kontaktu "Rbcuew je internetový obchod, "
S takovýmhle anonymem určitě je radost obchodovat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.