Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky - reklamovat?

Od: libor007® odpovědí: 10 změna:

Přátelé, mám hodinky Timex - ještě do března v záruce. Na pouzdře hodinek časem na spodní straně slezlo chromování tak, že je povrch mimo škaredého vzhledu místy takový velmi drsný, podobný hrubému šmirglu. Dráždí to pokožku při nošení. Povrchovka je jemně chycená i na bocích hodinek. Dá se povrchovka reklamovat, nebo se prodejce na něco jen vymluví? Chápu, že jde jen o nějakou mosaz s povrchovkou, ale chvíli by to vydržet mohlo... Prodejci se chystám napsat, ale rád bych měl přichystané nějaké argumenty.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Prostě levné hodinky z levného materiálu. A Vy máte agresivní poty respektive se asi hodně potíte. Reklamaci zkuste a když bude úspěšnáy nové hodinky ihned prodejte.
Pak si kupte si kvalitní hodinky a výdrží Vám desítky let. A ne, nemusí to být Omega, Longines, Rolex nebo Breitling a cena nemusí být půl milionu.
doplněno 08.12.23 21:36: Omlouvám se za překlepy, automatické opravy textu a psaní na mobilu, to je nešťastná kombinace:)
hodnocení

No chtěl jsem hodinky s iluminátorem. Předtím jsem měl casio za dvanáct set s nerez pouzdrem - dnes už se neseženou... Zkusím reklamovat a pak bych používal řemínek s podložkou...

Ten řemínek s podložkou, to není vůbec špatný nápad!

Kupte si Vostok. Svítí trubičky naplněné tritiem. Bez zdroje energie svítí až 25 let ve dne v noci. Ale nestojí 1200, to je pravda.
Ovšem zase jsou z chirurgické oceli 316l. Vydrží skoro všechno.

mate59
hodnocení

4x

Může argumentovat, že máte silně agresivní pot,který rozežírá povrchovou úpravu hodinek.

hodnocení

3x
Pokud je to v záruce, mělo by ti to projít

hodnocení

3x

Možná znáte, ale přece něco o reklamaci výrobků Timex

hodnocení

Díky. No mám to z polského obchodu. Tak uvidím, co napíšou.

julie12345
hodnocení

3x
Bude to jako s botama... Nelze zaměňovat běžné opotřebení související s užíváním za výrobní či skrytou vadu. Každopádně za zkoušku nic nedáte. Právě často v rámci dobrých obchodních vztahů bez keců vymění za nové, anebo také ne. Z osobní zkušenosti vím, že co jednou u dodavatele prošlo, tak jindy zase neuznal. Já bych zkusila přijít s tím, že považuji za vadu to, že jako styčný materiál byl použit alergenní materiál a nelze takto výrobek používat. Za mě je právě v rozporu to, že když je na výrobek záruka dva roky, tak dva roky roky by měl mít životnost a nedělat problém. Ale jak to chcete posuzovat. Někdo může nosit boty/ hodinky 16 hodin denně, jiný je bude nosit hodinu, dvě. K opotřebení k zavěšení životnosti dojde v obou případech jindy... Já si za nerezové pouzdro a hypoalergenní pásek musela sáhnout do kapsy pro 6500, a to byly hodinky ještě z těch levnějších.
hodnocení

Já měl casio nerezky za *náct stovek. Dnes nesehnatelné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]