Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Covid silny kasel

Od: hanus odpovědí: 10 změna:
Dobry vecer od pondeli mam covida nemoc mam problem silny kasel porad kaslu tak ze to nemuzu vykaslat.Marodim beru sirup na kasel paraleny.Doktorka mi rekla ze se ji mam v pondeli ozvat jak na tom sem.Ten kasel me stve nedokazu ani usnout jestli jste nekdo mel stejny problem kdy ten kasel zmizi?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Doporučuji čaj z bezu černého a z měsíčku lékařského :)

Ten bez je fakt super. Když jsem byl před asi třiceti lety nachcípanej tak, že jsem sotva lezl, tehdy se tomu neříkalo kovid, ale prostě nachlazení, tak mi kamarádka poradila ten bez normálně natrhat z křoví v parku, vyvařit z něj hustý čaj. Kámoška s manželkou se angažovaly v přípravě toho lektvaru. Jsem si říkal, babský rady, ale tak jsem to zkusil. Bylo to hnusný jak vyvařený ponožky. Ale třetí den jsem koukal jak blázen, všechno pryč.

Bylo to v létě, takže ten bez je fakt dobrý natrhat přímo z křoví.

Přesně tak, celý keř je léčivý :). Řídím se pořekadlem "před heřmánkem smekni, před bezem klekni"

hodnocení

0x

Jojo, já to chytil taky. Kašel mám taky, ale už se to trochu lepší, manželka mi z lékárny přinesla Erdomed - na vykašlání, na noc pak Soptussin. Docela to pomáhá

hanus
hodnocení

Ja pouzivam Ambroxol a paralen 500

Paralen jsem měl taky ten první den, to jsem měl i horečku. Od ní to pomůže, na kašel ne

mate59
hodnocení

0x

Vemte si večer 1 Codein.

divnymorce
hodnocení

0x

Mně na kašel z Covidu zabírá žlutý Paralen Grip - Chřipka a Kašel, obyčejný 500 je akorát na horečku.

hodnocení

0x

Na jaře jsem měla covid, strašnej. Kašel samozřejmě tuhle hnusotu doprovází. Vždy mi pomůže tento sirup, čistě přírodní, několikrát vyzkoušeno

doplnky-stravy.heureka.cz/...

Mám ho doma do foroty, abych nemusela nikde nic honit, kdyby kašel přišel.

hodnocení

0x

Dobrý den,taky mám Covida a kašel,jsem zahleněná a ze začátku,nešlo,vůbec odkašlat.Myslím,že sirup je málo.Co pokládám,za dost dobré,kupte si Sinupret tablety,je to bylinný lék,v dobrém složení.Já sem ho tedy ted neměla a lituji toho,do lékárny jsem nemohla a brala,o beru,co mi poslali známý,taky uvolnuje dobře-ERDOMED.pak ještě možnost ACCLong,ale ten se mi osobně,tolik neosvědčil.Jaký sirup užíváte?Ale fakt je to málo.co by jste ještě mohla udělat,medový zábal,na průdušky,pokud nejste alergik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]