Nejste přihlášen/a.
Zdravím posílám si často balíky z Německa ale jelikož není přeprava nejlevnější, lze si nějak na pobočce Německé pošty sjednat, že mi budou balíky posílat k nim, a já si je přímo tam budu jezdit vyzvedávat? Německo mám totiž téměř za rohem (15km) děkuji za rady
a proč se na té nedaleké poště prostě nezastavíš a nezeptáš zda lze posílat v D balíky jako poste restante cs.wikipedia.org/...
Můžeš mi prosím potom dát vědět, jak je to s tím odesíláním z německa, když nemám odesílací německou adresu? To je totiž jediný problém, který si myslím, že existuje. Potřebuji občas poslat cenné psaní/balík do němec a ty naši "poštáci" tuto službu s německem nevyjednali
Dík
to @palasi to mi přijde divné a tak jsem koukal jak je to v D. Ono to nejde ovšem ne kvůli dokladům nýbrž kvůli tomu, že to prostě vůbec nenabízejí pro balíky, jen pro dopisy. Ovšem šance je, mrkni na de.wikipedia.org/...
ahoj! zkoušel jsi MailBoxes Etc.? v české republice to zajišťuje www.pobox24.cz, servis, který mi v České republice chyběl, protože když jsem v zahraničí a nemám žádnou kontaktní adresu, nechávám si posílat přesně na takováto místa. U PObox24 to zařizují taky a mají i samoobslužné p.o.boxy 24/7. paráda
nevím kde v německu to máš nejblíž, ale koukni sem: mbe-de.de/...
tam si vybereš podle města. ahoj, Rozi
Zdravím, založil jsem pro tento účel službu Mailboxde.cz se skladem v Žitavě v Německu. Za vedení schránky se neplatí, pouze za příjem zásilky.
Pěkný den.
Ondřej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.