Nejste přihlášen/a.
Při reklamaci mám nárok na odstoupení od smlouvy a proplacení nákladů nutně vynaložených s reklamací, tedy poštovné ho.
Při odstoupení od smlouvy mám nárok na vrácení zaplacené částky včetně nejvyššího poštovné ho, ale poštovné zpět si hradím sám.
no, chci odstoupit od smlouvy, protože výrobek je vadný resp. neplní inzerovanou funkci, jenže zaslání je poměrně drahé,
no, odstoupení od smlouvy jsem už podal v rámci čtrnáctidenní lhůty při prodeji na dálku, obchodník se vyjádřil, že poštovné zpět si musím hradit sám, ale že doporučuje reklamaci.
Má otázka spočívá v tom, který konkrétní §řeší, jak je to s odstoupením od smlouvy při reklamaci, jestli je obchodník povinen vrátit ty zaplacenou cenu za dopravu od obchodníka k zákazníkovi?
Jde o to, že obchodník chybně deklaroval parametry, současně doprava je celkem drahá. Neřešíme zde, další detaily. Pouze otázka stojí na to, jak je to s vrácením zaplaceného dopravného při odstoupení od smlouvy v rámci vlastnění pravá Svat odpovědnosti výrobků, tedy reklamaci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.