Nejste přihlášen/a.
když dlouho chodím nebo stojím (5+ hodin), třeba v práci, mívám potom nafouklý podbřišek. Mívám silné bolesti zad, je možné, že to může být od nich? Někdy mě i podbřišek zabolí, a když jsem s tím byla u doktora, řekl mi, že to může být od těch zad. Proč je tedy podbrišek nafouklý a občas křečovitý, když dlouho stojím nebo chodím? Může to být od těch zad? Je mi 23. Děkuji
2x
Špatně stojíte. Dcera se učila na ručního sazeče. Měli starého mistra, stará škola. A ten začal tím, že je učil stát. Na nohou dřeváky, korkáče, mírné rozkročení, uvolněná ramena a trochu podszená pánev. Až pak učil ak se dává dohromady text k tisku.
Já mám vyzkoušeno, že třeba při žehlení se musím z bačkor přezout do korkáčů, jinak mě bolí v zádech. Ty korkáče mě donutí správně stát.
0x
Většinou je to ale naopak, že do zad se promítají problémy s orgány. Něco v nich blokuje lymfu. Asi bych obešla gynekologa, urologa, rehabilitaci, gastroenterologa. A nohy neotékají? Nadváha?
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.