Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, bohužel mám to stejné už rok. Nemohu se toho zbavit, na gastru nic, na ORL nic, na neurologii nic . Nevim co mam dělat a stejně jako vy píčete, už jsem n atom i psychycky špatně neboť mi nic nepomáhá. Budu rád za jakékoliv doporučení. Jsem opravdu už zoufalý a u doktorů si přijdu jako blázen. Ten pocit je děsně nepčíjemný, že se nedokážu vůbec na nic soustředit. Stále dokola čtu na internetu různé diskuze, ale nic jsem se nedošetl.
Jestliže máte uvolněný svěrač mezi žaludkem a jícnem, tak ty kyselé šťávy mohou vybíhat v noci ve spánku do krku a dráždit tam sliznice. To pak můžete pociťovat, jako knedlík. Zkuste spát se zvýšením pod hlavou. Ideální je polohovací lůžko a pod hlavu, resp. šíji, jen malý měkký váleček, aby hlava nepadala, nebo takový ten límec na cesty.
To není jen kafe, ale i sladkosti a bílá mouka, co je dobré omezit. I některé maso. Mléko sice hned neutralizuje žaludeční prostředí, ale za půl hodiny už zvyšuje pH v žaludku. Jestli mléčné, tak bílý jogurt. Zrovna v kafi se prý nemá.
Dobrý den, jste si jistá, že trpíte refluxem? To, co jste popsala, totiž není reflux. Reflux je vracení žaludečních tekutin/kyselin do úst. Vy ale tekutiny ani kyseliny nezmiňujete, ale pouze kedlík v krku. Není to nějaký chronický zánět a otok? S tím by možná pomohly antibiotika, ale ty předepisuje pouze lékař.
O refluxu jsem nedávno sepsal podrobný článek, tak se na něj určitě mrkněte.. -- blendea.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.