Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Mám artrosu doktor po rtg mi řekl je to na výměnu kolene. Jenomže čekací doba na výměnu je 2 a více roku. Beru tablety na předpis proti bolesti ale stále brát tablety je dlouhá doba. Četl jsem že na odstranění bolestí se odebere plazma a aplikuji injekce kyseliny hyaluronové které jsou vhodné na artrosu a pohybový aparát. Pojištovny neplatí injekce. Pacient zaplatí cenu v rozmezí 5-7500kč. Jaké máte zkušenosti s injekcemi po aplikaci jak dlouho vydrží od bolesti? Cena je celková injekcí? Kde si žádat o injekce atd? Děkuji.
Známý šel před 70 na výměnu kolene do Karviné, i když to má daleko. Jsou to asi 4 roky. Tam začali novou metodu, kde vám vytvoří trojrozměrnou kopii vašeho kloubu, ne univerzální typ. Takže se rychle hojil, neměl komplikace ani bolesti a už zase dělá vlekaře. Tenkrát si řekli o 25 tisíc. Váhal, ale spěchal, tak se na to dal. Prý výborný přístup a fajn kolektiv. Jak je to tam teď, tak to nevím. Ale zkuste je kontaktovat. Budete chytřejší. Jinak na takovou operaci je dobré jít v kondici, před tím jíst zdravě, vynechat vše, co škodí hojení. Mám dvě TEPky, tak vím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.