Nejste přihlášen/a.
Měl jsem asi rok velmi pohlednou a chytrou přítelkyni. Představoval jsem si, že to spolu vydržíme a budeme náš vztah posouvat dál. Musím říct, že opravdu ten rok byl krásný, akorát s jedním problémem. Ona byla dlouhodobě vdaná a o svém bývalém muži hovořila hodně často a moc na něj vzpomínala. . Nevím asi se to na mě nabalovalo tak, že jsme se jednou ostře pohádali. Hned po hádce se omluvila s tím, že je ji to líto. Pak ale se rozhodla se mnou rozejít a zablokovala mne na sociálních sítích. Přes komunikaci sms mi napsala, že is tak skvělého chlapa jako já nezaslouží. Její vysvětlení rozchodu je takové, že chce svobodu a já ji asi moc chtěl... moc to nechápu. Hodně chce abychom zůstali přátelé, ale já na to nejsem asi ještě připravený, což mi napsala, že je ji to moc líto... Mám v sobě nevyřešené otázky, tak jsem ji navrhnul setkání se kterým souhlasí... trochu se toho obávám, zároveň by mne potěšilo pokud by chtěla ještě na našem vztahu zapracovat. Pořád bojuji s myšlenkou zda na toto setkání jít nebo ne, co myslíte?
Zajímavé. Pohledná a chytrá přítelkyně. Ona byla dlouhodobě vdaná. Nyní chce svobodu a chce zachovat jen přátelství. Tak bych ji vyhověla.
Pokud jste svobodný hoch nebo muž, dala bych od ní ruce pryč a hledala bych jinde. Máte to zapotřebí? Máte málo starostí?
Zdravím.
Myslím si, že mnohdy nevěděla co chce, po jejím vyjádření, že jsem skvělý chlap a že si mne nezaslouží a dalších sms, které jsou láskyplné si chce asi čistit svědomí.Nikdo není dokonalý,ale toto hraní s city je šílené...
Souhlasím s Vámi, jak píšete.
Je to velice těžké, když je člověk zamilovaný. Asi bych si vše v klidu promyslela a pak bych jednala. Láska má přinášet více radosti než starosti.
Držím palce. Bude zase líp. Jen v klidu.
Zdravím.
nedávno jsem řešil podobný problém. Pokud přítelkyně často hovoří o manželovi není vypořádaná s minulostí. Setkání je jen na Vás
Takže vy tenhle problém řešíte pravidelně ? Proč se ptáte, když s tím máte bohaté zkušenosti?
Nebo se tu snažíte jen trollit a odpovídáte si na vlastní otázky ?
To je tak když vyplníš jednorázové jméno a překlepneš se v písmenko tak už "se vydáváš za vícero osob”
Každopádně jenda a tazatel vypadá na bratra ... chápu to správně?
Já myslím, že odpověď je už ve Vaší první větě ( ! ). Chtěl jste si u sebe udržet mazanou, atraktivní čubku? A čemu se teď divíte?
Co se týče SMS, tak to vám asi hrabe oběma...
Zapomeňte na ni. To je moje rada.
Cit : mazanou, atraktivní čubku
Mate zaujimavy slovnik, ked hovorite o zenach, proste pravy krestan, vsak?
Přečti si, jak nazývali proroci nebo i Kristus promiskuitní lidi...
Naopak hříšníci používají různé "krycí" názvy...
Ale vaše ano, budiž ano... Pravda je jednou z Božích vlastností.
To setkání odložte. Ona cítí, že na ní visíte, že jste jako oddaný pes. To omezuje. Láska je touha. Co je absolutně jisté a mám to stále za patama, to je nepřitažlivé. Mám pocit, že si děláte plané naděje.
Máte pravdu, dělám si plané naděje, ten rok mne zmátl...pořád vzpomínala na svého bývalého a já si myslel, že na to má právo...jenže ona ho pořád miluje, přestože už má dávno mladší a dítě
Často o bývalém hovořila a vzpomínala, třeba jí došlo, že udělala chybu s rozchodem, možná i ona byla na vině. Když vám nabídla přátelství, tak z její strany ve vašem vztahu city už nejsou. I když se sejdete, ty její city asi neobživnou. Sám vidíte, že si vás zablokovala i na soc. sítích. To jako proč, už jenom to by vás mělo odradit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.