Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednání na prodejnu CZC bez přirážky

Od: herd® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den ,chci si koupit něco na CZC za určenou částku. Jenže nevidím variantu , která by nebyla bez přirážky.(nemyslím doručení do boxu nebo na adresu, to je jasňačka) - tedy koupení na prodejně. Existuje nějaká možnost, abych mě nákup vyšel na cenu zboží a né s přirážkou 39 Kč?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Když přijdeš na prodejnu a vybereš si tam z vystaveného zboží, tak je prodají bez přirážky.

Když si objednáš zboží, které mají na centrále, tak to zboží musí někdo přivézt a na to bude ta přirážka.

To je můj odhad.

hodnocení

0x

Neexistuje!

kmet
hodnocení

0x

Aby byla cena v rámci internetu konkurenceschopná, je uvedená bez malokusové manipulace a dopravy. Mozná kdyby šlo o něco, co mají na té prodejně skladem, půjde to zvolit bez tohohle poplatku.

smode2
hodnocení

0x
Určitě lze, ale musíte si to domluvit individuálně a musí to být zboží alespoň za pár desítek tisíc. Jinak na czc mám už 14 dnů objednané a zaplacené zboží, které je "skladem" a stále nemám ani zboží, ani peníze. Czc.cz jsou amatéři. Dnes budu objednávku rušit a koupím si to samé jinde. Nikdy více.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]