Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je v pohodě že chce můj kluk kamarádku?

Od: pirko odpovědí: 5 změna:
Ahoj, nedávno jsme s mým přítelem potkali jednu holku skrz kamaráda, který byl s námi venku. Už v ten den si psali a říkal mi, že se mu líbí jaká je, a trochu ji ke mě přirovnával, a už v ten den se jí svěřoval s problemama který má.. Pak když jsem mu řekla že se mi moc nelíbí že si s ní píše tak mi vlastně řekl že ho to nezajímá že chce kamarádku a sám uznal že se mu líbí, kontakt s ním utla ona s mým přítelem, kvůli tomu že asi její přítel žárlil. Nevím jak to mám brát :( Ujišťoval mě, že mě miluje, ale když jsme se dneska viděli po týdnu, tak se nechtěl semnou objímat, držet za ruku, nic a nechce mi říct proč.. Co mám v takový situaci dělat prosím? Budu vděčná za každou odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

No prostě ,už jste jen kamarádka Vy;)

hodnocení

6x

Zdravím. Promluvit si narovinu a pokud se zamiloval do jiné, rozejít se. Pokud nechce komunikovat, nevnucovat se. Pokud ho nezajímá, že Vás něco trápí, tak mu na Vás asi nezáleží tolik, jak jste si myslela. Holt to ještě nebude pro Vás ten pravý asi..

hodnocení

4x
Zdá se že už se tě nabažil a chce jit životem dal bez tebe
No sděl mu že sis našla taky kamaráda a že tě jeho názor na to nezajímá asi mu spadne brada až na zem

liska
hodnocení

4x

Lidé se scházejí a rozcházejí, zjišťují, co je přitahuje, co jim vadí, co jsou ochotni tolerovat..Vy jste se ještě pořádně neznali a kluk už chce přesedlat. Aspoň vidíte, jak to bral. Berte to sportovně. Nemá cenu na něm viset a vyčítat mu.

hodnocení

0x

"Co mám v takový situaci dělat prosím?"

To je snad jasné, už ho zajímá jiná. Takže bič - a pryč. Nechápu, že uvažujete o jiném řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]