Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte prosím Vás někdo jak se úspěšně zbavit stafylokoka v gyneko cestách? Mám ho už asi dlouho, ale teď se na to přišlo při bakteriálních stěrech vyžádaných alergologem. Může to mít nějaký vliv na plodnost? Už přes 2 roky se marně snažíme o mimino. Dobrala jsem druhá ATB (čípky,mast) a stále se toho nemůžu zbavit...Mám podezření že ho mám snad asi i v krvi po dobrání ATB se znovu usídlí. Kde si mám nechat vyšetřit krev na tuto potvoru?
Moc Vám všem děkuji za případné odpovědi.
Lenka
Leni, stafylokoků je víc druhů a také jsou různě odolní. Chtělo by to kultivaci moči, jestli stafylokok nenapadl i močové cesty a ledviny. Dělali Vám ji? Ono totiž můžete vyléčit staf. z pochvy, ale pak se zas přenese z močových cest. Ze stěru by také měli udělat citlivost na antibiotika, ne všechna fungují na ten konkrétní druh bakterie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.