Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česká pošta, jak odmítnout balík?

Od: pit odpovědí: 21 změna:
Dobrý den, chci se zeptat ,pokud mi má dovézt česká pošta nějaký balík, ale já už o něj nemám zájem ,jde ho nějak odmítnout přes aplikaci? Děkuji..

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Na používání telefonu nepotřebujete aplikaci. Číslo se volí na zobrazené klávesnici nebo tlačítky.

007cz
hodnocení

2x
Musíte odstoupit od kupní smlouvy, pokud budete hrát mrtvého brouka, zboží nepřevezmete, e-shop po vás bude vymáhat své náklady.

hodnocení

0x
Taky jeden dobrej,nejprve si něco objedná a pak špekuluje.
Pěkne balíček přeberte, a až poté ho můžete vrátit.
pit
hodnocení

Něco jsem si objednal ,jenže to spetli a v emailu mi přišlo, že mám objednanou úplně jinou věc..

Pokud prodejce popletl vaši objednávku, tak snad by měl on vyvinout aktivitu problém řešit. Nic nepřebírejte, pošta balík vrátí odesílateli.

Omlouvám.
Tak to je jiná,tak jak píše orion, balík nepřevzit a obchod ať na své náklady pošle správné zboží.
re4zon
Neprevzit ho muze uplne stejne jako vratit, pokud odstoupi od smlouvy. Uz se to tu probiralo asi 100x.
ml1

V tom případě se domluvte s obchodem, jak takovou věc řešit. Pokud balík nepřevezmete, oni jim ho vrátí a to je v ceně. Pokud ho převezmete, budete ho tam muset poslat. Obchod to asi zaplatí, ale je to výdaj navíc. Takže to řešte s obchodem, jak postupovat.

pit
hodnocení

Obchod nereagoval jak na zprávy, tak na zavolání ,proto jsem se ptal zde.

hodnocení

0x

Pokud si balík nevyzvednete nebo prostě "nebudete doma " pošta po 7 dnech balík vrátí zpět...

pit
hodnocení

Myslíte ,že ho můžu například poslat na poštu a nechat ho tam?

já bych ho jednoduše nepřijala ...

jaj*
hodnocení

0x
Tak nejste doma, ale myslím že můžou chtít poštovný, myslím že lidl ho třeba chce.
pit
hodnocení

Jenomže to oni udělali chybu.

hodnocení

0x

Něco jsem si objednal ,jenže to spetli a v emailu mi přišlo, že mám objednanou úplně jinou věc.. viz reakce na radu @juraja

Tak v tom případě by to měl s vámi řešit dodavatel a to okamžitě

ale nějak se mi to nezdá, viz původní znění otázky

chci se zeptat ,pokud mi má dovézt česká pošta nějaký balík, ale já už o něj nemám zájem

Ano, původně jsem reagoval na to jeho "Nemám zájem"
No, je to celé nějaké...,
pit
hodnocení

Měl jsem objednanou jednu věc ,kterou vyměnily za jinou v průběhu. Bohužel se to tady špatně popisuje..

hodnocení

0x

Já Vám zašlu balík, a Vy chcete přes aplikaci odmítnout dodání? Nic takové není.

Musíte se domluvit s odesílatelem. Copak je to za firmu, že nereaguje?

Ale taky nemusíte nic dělat, ať se starají jiní...

Třeba je to balíček jen na vhození do schránky, za plot atd.

pit
hodnocení

S odesilatelem jsem se nemohl spojit ,tak jsem psal zde.

A kdo je odesílatelem?

pit
hodnocení

S odesilatelem jsem do teď neměl žádné problémy, tak bych ho zbytečně nezmiňoval.
Jen jsem chtěl vědět jestli lze odmítnout zásilku české posty online, protože v tu chvíli to bylo pro mě nejjednodušší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]