Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fake oblečení

Od: kuku odpovědí: 15 změna:
Odkud lidi berou fake oblečení? na FB jsou různé skupiny kde se toto zboží nabízí, zajímá mě odkud se toto zboží bere, odkud ho nakupují,?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mll
hodnocení

2x

Šijou to děti vietnamců pod podlahou tržnice, nebo to sem pašujou v krabičkách od sirek. To přece nikdo neví a už vůbec ne takhle veřejně. Oni si nějakou cestu najdou.

Mě by spíš zajímalo, kdo to může kupovat.

houze

No kdo zoufalci, kteří potřebují zapůsobit na ostatní lidi, a přitom jsou naleštěná bída :)

hodnocení

2x

Odpověď nemám, ale mám otázku: Proč by ho někdo chtěl?

hauz

To se zeptej manželky, proč chce Louis Vuitón a ty nechceš koupit, no tak si sama koupi padělek, když nemá na originál...

tamkde je poptávka, tam je i nabídka...

Racionálně uvažující manželka si koupí kvalitní kabelku. Tím kvalitní se nerozumí automaticky značková s honosným logem.

Jinými slovy chci dát najevo, že jsem bohatý, ale nemám na to, tak předstírám, že jsem bohatý. Pořád to nechápu.

hodnocení

2x

Taky z Turecka,tam je toho ,,mraky,, a volně v obchodech i na tržištích,tam to nikdo neřeší. ;)

I z Polska, kdekoliv na tržnici, nebo i v Čechách u Vietnamců,ale tam to většinou vytáhnout jen těm lidem, co znají. Ale jasné, většina tohohle zboží opravdu pochází z Turecka. Do většiny skupin na fb objednávají právě z Turecka.
houze

Turecko, to je ta země, odkud sem přišel kebab?

Tam šidijó i baráky, A pak se divjej jo, že jim to spadne.

makak
Kdyby ty baráky ušili, tak jim právě nespadnou...

qwert
hodnocení

1x

Mám reklamku, v době kdy bylo málo zakázek jsem takové oblečení vyráběl a prodával přes bazoš. Potisknout tričko a přešít visačku bylo to nejjednodušší. I v průběhu let přišlo nespočet poptávek ze strany zákazníků na takovou výrobu.

hodnocení

0x
Tržnice, ale musíte mít známé.

kmet
hodnocení

0x

Čas od času se něco zabaví a nepovede se zcela vše zlikvodovat, to je jeden z kanálů

jaj*
hodnocení

0x
Fake oblečení nic nevydrží, známej si koupil fake bundu a hned vybledla, a nevím jestli je dobrý si kupovat hadry který vydrží jednu sezónu

hodnocení

0x
Proč si místo nekvalitních fejků nekoupíš hadry solidní kvality, byť bez honosného loga? Cizím lidem seš u zádele a známí stejně ví, že smrdíš korunou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]