Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uloz.to končí - kde stahovat filmy?

Od: krakatice odpovědí: 30 změna:
Dobrý den, stránka Ulož.to k 1.12. končí. Ví někdo kde jinde se bude moci stahovat jak filmy tak hudba? Děkuji
Uloz.to končí - kde stahovat filmy?

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

napoveda1z
hodnocení

4x

Evropska unie vydala smernici, ze tyto servery jsou zodpovedne za obsah, ktery tam uzivatele nahravaji a publikuji pro ostatni. To je samozrejme na nelegalni zdileni hudby a filmu uspesna paka, jak proti zdileni bojovat.

Uloz.to dela tuto zmenu pod tlakem EU a samozrejme prijde o zisky. Oznamili to par dni predem a ted bude nejspis ulozto pretizene. Jeste existuje alternativa webshare.cz kde se zatim nastesti nic podobneho nedeje. V roce 2020 skoncil opravdu hodne dobry torrentovy server cztorrent.net

Ackoliv na filmy nekoukam a software mam vsechen legalne (Linux), tak boj proti stahovani je vlastne boj proti zdileni kultury. Kradezi bych to ani nahodou nenazyval. Hudba ma vydelavat na koncertech a samozrejme zdileni filmu pred kino-premierou nebo pred vydanim na DVD je svinsto a jsem jasne proti tomu. Ale desitky let stara tvorba, to se stejne ani koupit nikde neda, na Netflixu a pod. to tezko bude (Ceska ne prilis znama dila), na youtube take ne.

Zdileni souboru nechranenych atorsky, to take moc nejde. Uloz.to konci, webshare.cz ale funguje. Nebo mega.co.nz (tam se da zaslat link jen konkretnim osobam), mega.co.nz je nahrada zruseneho megauploadu a tezko rict, co je za celou kauzou.

Jinak by se mohl objevit server v Indii - ulozto.in, a i po zablokovani na uzemi EU existuji VPN.

hodnocení

2x
1.Ulož to nekončí
2. Máme zde nějaké pravidlo
Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.
topka

Ale on chce stahovat, a ne publikovat,Stahovat trestné není, není to ani přestupy, není to nic než jenom zoufalost

Každopádně filmy se nestahují, ale sleduji

no ulož .to skutečně tak jak tazatel píše co se týče stahování k 1.12 2023 končí...RIP cnn.iprima.cz/...

Existují filmy i hudba, které nejsou autorsky chráněné. Automaticky předpokládat, že by autora otázky zajímaly ty ostatní, je tak trošku ošklivé. ;)

Na uloz.to ale byl i jiný obsah než filmy

jano123

Ak sa niekto odvoláva na to, že filmy, piesne atď..., sú autorsky chránené,

tak ja položím jednoduchú otázku:

Ako je možné, že majitel autorského diela, ktoré predpokladám, že získal legálne,

zverejňuje na ulož.to, ytb a pod..., ktoré navyše z toho na reklame profitujú.

Nech si to pán majitel doma pozerá, nikde nezvejňuje, medialné hyeny nebudú ryžovať,

a my tu sprostosťami zaoberať...*smich2*

Fandím tým, ktorí ponuknuté "zboží" z internetu sťahujú...*zdravi*

pravidla

Kdyby se všechna pravidla dodržovala především těmi co pravidla mají kontrolovat, tak by byly ulice bez pádlujících aut. A to by bylo moc dobře. Že ano juraju

Mnohonickovy TROLLE
Kdyby se toto pravidlo "Z7" zde neuplatňovalo, tak toto fórum skončí přesně jako Ulozto. No a Vy by jste zde nemohl trousit svoje moudrá, pomalu v každém vlákně a pod jiným nickem.
adamr

Stahovat filmy, které jsou autorsky chráněné nikdy nelegální nebylo, tedy není to porušení autorských práv.

hodnocení

1x
Asi budeme muset chvilku počkat, až poptávka opět vytvoří nabídku. Ja se říká v Jurském parku: "Život si najde cestu.."
doplněno 28.11.23 14:33: Mmch, čekal jsem, kdy se tu tato otázka objeví. Obdobně brzy očekávám dotaz, jak si Steam může dovolit odstřihnout provozovatele Windows 7/8, kteří mají zakoupené hry, a přesto už jim v prosinci nebude dovoleno je spustit. Tahle krádež úřadům nevadí?
kmet

K doplnění: však uz zvoní hrana i nástupci, Windows 10

Což by znamenalo odstřižení tak 80..90 % PC, protože W11 vyžadují procesor alespoň 8. generace intel. "Kdo z nás to má?"

Já mám, neboť jsem si pořídil "nové železo". Tedy NTB s Jedenáctkami. Ale popravdě, jako nejlepší mi přišly XP Pro, tedy jako obyčejnému uživateli.

Jinak k Uložto-co jsem četl nwn kde že bude fungovat stále jen že stahovat z toho půjdou jen "věci co si tam ten který jedinec uloží , druhémujiž to podle toho mnou čtrnmého článku nepbude možné, Nějak extzra mně to nezajímá mne to, jen v té míře , že se tam občas uloží nějaký manuál k autu-tuhle jsem stáhnul návod k obsluze ke Kia Ceed zeťákovi a na totéž pak ruské Jak na to.

Ano, už to bude jen běžný cloud. Win XP uměly vše, co jsem potřeboval a jel jsem na nich ještě tak 3 roky zpět, jenže pak už na nich nefungovala polovina internetu. Takže sotva jsem přešel na Win7, už mi nutí Win10, nebo 11. Přitom Win 10 z práce i po dvou letech denního používání nesnáším, obsahují tolik stupidností, že mám často chuť ten PC vyhodit z okna. Doma si člověk aspoň může zablokovat aktualizace a dělat je jen třeba jednou za 3 měsíce (i když i v práci jsem si našel cestičku). Můj "nový" PC ma i5 4. generace a absolutně mi s SSD diskem a 16 GB RAM s rezervou stačí.

hckr
A důvod toho blokování? máte slabý internet?
Aktualizace probíhají na pozadí, při většině z nich není nutný ani restart, který můžete odložit, naplánovat na dobu, kdy počítač nepoužíváte. pakliže se těžce přizpůsobujete na nové věci, tak vámi asi už hodně přes 50? já se jakžtak snažím jít s dobou a nevyhýbat se novým trendům. jde o to, že bezpečnostní záplatu je nutno stáhnout hned po vydání, jinak se stáváte možným terčem útoku.
Každý hacker zkouší plošně nejnovější chyby.

Dal jsem tam SSD disk, aby mi start trval 15 sekund a ne abych čekal na aktualizace. Ten PC doma pouštívám už jen tak 2x týdně na vyřízení mailů, objednání zboží, chi sednout a pracovat. Ovšem PC, který se třeba několik dní, nebo týdnů díky nezapnutí nedostal k aktualizacím, je po dalším spuštění po nich jak posedlý.

V práci mám PC s velmi dobře slyšitelnou hlavičkou disku. Téměř kadý den slyším i desítky minut chroctat proces aktualizace (systému a MS produktů) , který má tu drzost i 100% vytěžovat disk. Reálně to PC pracuje výkonem a objemem dat z 70 % pro svou neustálou aktualizaci a jen z 30 % ho vlažně vytížím já. Ne, tohle mi prostě normální nepřijde. Na XP jsem fungoval bez aktualizací snad 10 let a vůbec ničemu to nevadilo.

mathew
hodnocení

0x
Kdekoliv jinde, stejně nechápu kdo to stahoval tou jejich omezenou rychlostí. No a ty co platili za větší rychlost nechápu už vůbec... Těch pár českých filmů co nikde jinde není už mají snad všichni, kdo je chtěli stažené

*smich2* je tam jen pár čekých filmů...

hodnocení

0x

Platím si už dlouho Netflix /199 kč/ a ještě jsem nikdy neměl bídu na filmy. Pokud jedu na dlouho pryč, dá se platba přerušit, nebo koukat kdekoli. Stahování už je de mode.

slovan

Na uloz.to jsou ( byly ) vychytávkové filmy, dokumenty, které na Netflixu nejsou a nebudou.

Včetně hromady dobrovolně, zdarma přeložených titulků k nim.

Podobně se kdysi ničily samizdatové tiskárny a průměrný konzument k tomu ještě přikyvoval.

Běží ma netflixu třeba film "Věk zrady"?
lukassefr

Přesně tak, netflix mám taky, ale jsou filmy,který ani na dalšíc placené televizi prostě nejsou a nebudou. Proto jsem tuhle službu občas využil

mll
hodnocení

0x

Youtube nestačí?

Navíc tam mají všechno legálně (nebo si na to hrajou, to se ví, že kdo tam dá něco nelegálně, tak to smažou, zablokujou ho a pošlou na veřejný linč), zatímco u uložto se o tom dalo pochybovat.

kolousek

Tak detektivky z viktoriánské Anglie na youtube určitě nejsou. Nechápu autora této otázky, že tady ztrácí čas s lidmi, kteří si tupě melou svoje a vůbec neberou v potaz, že lidi můžou sledovat i něco jiného než nějaké české filmy nebo hlouposti na Netflixu.

nicolas
hodnocení

0x
Torrenty
Kodi
YouTube

krakatice
hodnocení

Ale já nestahují žádný novinky,většinou se na ně ani koukat nedá,ale třeba Bakaláři,starý český černobílý filmy,nebo pár písniček do mobilu.Casto jezdím tak aby byla aspoň trochu zábava.
Pardon pokud někoho pohoršuje to že se někdo opováží stáhnout něco o čem je přesvědčen že se na to dá dívat a neplatí si Netflix a různý jiný věci když netravi zas tolik času doma

kolousek
hodnocení

0x

Taký mám ten problém. Mám ráda staré detektivky Herkule Poirot s Davidem Suchetem nebo Sherlock Holmes s Jeremym Brettem a to se na Netflixu určitě najít nedá. Ještě, že mám něco uložené na flashce.

doplněno 01.12.23 19:36:

Vyhledávače mi našly tohle: expressinfo.cz/...

sherlockholmes
hodnocení

0x
Tady mě zaujal fastshare
expressinfo.cz/...
A taky je dobré sdilej.cz To jsem našla v tomhle starším článku:
m.zive.cz/...
doplněno 01.12.23 20:09: filmyzadara.cz nebo prehrajto.cz

darsi
hodnocení

0x
Www.Fastshare.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kde stahovat filmy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]