Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Myslím, že máte zbytečné obavy o svojí psychiku. Je i spousta dospělých, kteří mají stále rádi pohádky, animáky atd. a sbírají různé věci. Mají to jako hobby. Někoho to holt časem přejde, někoho ne. Je dobře, že máte své záliby a děláte si radost. I když to někomu může připadat dětinské, je to každého věc. Nepochybujte o své psychice, toto Vás trápit opravdu nemusí!
Tak to já jsem zhruba ve věku tvého dědy a s velkým zájem jsem se nedávno podíval na Werichovo animované Fimfárum nebo Kuky se vrací nebo české PC hry Samorost, příp. Creaks, apod.
Nelam si s tím hlavu. Příjde čas a plyšáky rozdáš malým dětem, necháš si třeba jen jednoho. Já mám taky dodnes pár "pokladů" z doby, kdy mi bylo asi 8.
Že ty chceš jít s dobou? Dnes kdo nemá ADHD, nějakou alergii, autismus nebo jinou poruchu osobnosti, není normální. Alespoň okolí to tak bere. Za mých mladých let nic z těchto "nemocí" neexistovalo, kdo měl špatné známky, byl prostě "blbej", kdo se neuměl normálně chovat, byl nevychovaný apod. Ve třídě jsme měli jednu dívku, která měla jakousi alergii a pomalu jsme na ni koukali jako na exota.
Neboj se, nedělej si s tím starosti, jsi normální 15letá dívka a s dopspíváním to vše z velké většiny odezní. Teď máš jen trochu pomotanou hlavu z médií a podobných zdrojů, které halasně vytrubují do světa zbytečně zveličené zprávy o různých "psychických poruchách", které vlastně nejsou poruchami, ale jsou to často projevy normálního chování.
Krásná malá srnečko, buď šťastná, že máš takové zájmy, buď šťastná, že si hraješ, že JSI NORMÁLNÍ. Víš, kolik je takových srneček, které žádné zájmy nemají a trápí se nudou a beznadějí? Jen si užívej všech těch věcí, o kterých píšeš, s přibývajícím věkem a s přibývajícími starostmi se to bude měnit a pak se budeš cítit normální. Přeji ti krásné radostné sluníčkové dny!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.