Nejste přihlášen/a.
A co chcete proboha od nás? Lékař tohle studoval 6 let, pak ještě další 3 roky makal na atestaci, viděl v životě spoustu podobných případů.
My tady jsme ten Váš prst ani neviděli, medicíně nerozumíme a máme Vám poradit?
Proberte se proboha.
Lékař je jediná smysluplná rada, kterou tady můžete dostat.
V lékarně poradili dobře, já nejsem doktor, poradím Vám totéž.
Já to taky řeším, s přesvědčením, že je to Revmatická artritida Třeba dopoledne jsem si ováza malík a prsteník k sobě, abych nepohyboval malíkem. Stačí pár hodin a příště třeba opět.
Odeberou Vám krev, zjistí zdali jsou tam příznaky reuma a pak začnou hledat příčinu.
Skoro dobře. Lepší by bylo jít k lékaři. Doktor filosofie nebo třeba politických věd by asi moc neporadil.
Dobrý den.
Bublinko, mýlíte se.
Vaše první věta po slušném a hezkém pozdravení byla:
Poradí mi prosím někdo?****Všichni Vám poradili..
Další dotaz byl:
Stalo se to někomu z vás a jak to případně léčit****i zde byly odpovědi, ale léčení je opravdu na doktorech. Vyhledávače a internet fakt neléčí. Páč doktor musí nechat odběry krve a RTG
Pokud je pro Vás problém vybrat si z několika odpovědí, co se Vám hodí a líbí, tak nepokládejte dotaz.
Jakou mastičku jste si koupila?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.