Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malíček u ruky

Od: bublinka odpovědí: 16 změna:
Dobrý den.
Poradí mi prosím někdo?
Už nějaký měsíc, každé ráno mám na malíčku ruky bouli na prostředním kloubu. Lehce namodralou a je bolestivá tak, že nemohu malíček vůbec ohnout.
Do půlhodiny boule téměř vymyzí i bolest. Trochu citlivý je kloub pouze na silné zmáčknutí, ale jinak celý den je úplně v pohodě, to samé se opakuje každé ráno.
Stalo se to někomu z vás a jak to případně léčit.
V lékárně mě odbyla paní tím, že mám jít k doktorovi
Děkuji za vaše rady, hezký den

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

A co chcete proboha od nás? Lékař tohle studoval 6 let, pak ještě další 3 roky makal na atestaci, viděl v životě spoustu podobných případů.

My tady jsme ten Váš prst ani neviděli, medicíně nerozumíme a máme Vám poradit?

Proberte se proboha.

Lékař je jediná smysluplná rada, kterou tady můžete dostat.

bublinka
Nic, zapomeňte, ptala jsem se jen, jestli někdo neměl něco podobného, nechápu, proč ste tak agresivni!

Takže kdyby měl někdo něco podobného, tak podle toho usoudíte co?

My zas nechápeme, proč jste tak agresivní při radě jít k lékaři.

hodnocení

4x

Odbyla? Snad poradila, ne?

bublinka
Neporadila, existují mastičky proti zánětu, třeba

A Vy víte, že máte zánět? Nevíte vůbec nic. Proto lékař.

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, radím Vám to samé, co radila paní v lékárně (patrně magistra s VŠ vzděláním). Internet Vás nevyléčí. Zdravím!

hodnocení

3x

V lékarně poradili dobře, já nejsem doktor, poradím Vám totéž.

Já to taky řeším, s přesvědčením, že je to Revmatická artritida Třeba dopoledne jsem si ováza malík a prsteník k sobě, abych nepohyboval malíkem. Stačí pár hodin a příště třeba opět.

Odeberou Vám krev, zjistí zdali jsou tam příznaky reuma a pak začnou hledat příčinu.

mll

Skoro dobře. Lepší by bylo jít k lékaři. Doktor filosofie nebo třeba politických věd by asi moc neporadil.

Příští čtvrtek jsem objednán...

Tak přeji, aby pomohl. Zdravotní omezení pro všední činnosti jsou nepříjemné.;)

bublinka
hodnocení

0x
Ptala jsem se, jestli někdo neměl něco podobného a to evidentně neměl, než nic neporadit, tak lépe nic napsat, pro někoho problém!

Dobrý den.

Bublinko, mýlíte se.

Vaše první věta po slušném a hezkém pozdravení byla:

Poradí mi prosím někdo?****Všichni Vám poradili..

Další dotaz byl:

Stalo se to někomu z vás a jak to případně léčit****i zde byly odpovědi, ale léčení je opravdu na doktorech. Vyhledávače a internet fakt neléčí. Páč doktor musí nechat odběry krve a RTG

Pokud je pro Vás problém vybrat si z několika odpovědí, co se Vám hodí a líbí, tak nepokládejte dotaz.

Jakou mastičku jste si koupila?

29.11.23 06:51

Milan *palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]