Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadnou divku neoslnim

Od: 123astejnenic odpovědí: 24 změna:

Dodrý den, můj problém spočívá v tom že mi je 19 a zatím jsem poznal pouze jednu dívku a stejně nic nebylo. Asi hledám jen takové do kterých se opravdu zamiluji, žádná rychlovka přes večer to není nic pro mě. Např. můj kamarád, neví kam dřív skočit, má rozdělaných tolik holek že to ani nestíhá. Nevím jak to dělá že pokažde spí někde jinde, je to docela haj**ík povahou a proto na něho asi letí. Nedávno jsem se zamiloval do jedné dívky, docela sme si rozuměli ale právě proto že sem asi hodnej a milej atd.. tak nic nebylo. Místo toho jsem od NÍ vezl toho svého kamaráda a nejlepší na tom bylo to že ONA nesnáší takové haj**i jako on a stejně s ním skončí. Můžete mi poradit co dělat? Existuje holka co by chtěla to co ja?

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to spise poznamka ale znam kupu dlouholetych vztahů ktere zacali jako jednorazovka v posteli nebo vecerni nudou na chatu opripade stali diskutujici na lide.cz..atd...od kazdeho je vkazdem trochu..ono kdyz se clovek hodne angazuje na ruznych mistech at jiz realnych nebo virtualnich dela to divy...

U lidi jako jste asi vy dva plati jedna vec, prijde to presne v tu chvili a od toho cloveka jenz by jste nejmin cekali a rikali si spise opak..

eulalie*
hodnocení

1x

Ahoj, to víš, že taková existuje, akorát ji asi budeš hodně dlouho hledat. Holky opravdu letí na takové ty týpky, jak jsi popsal toho tvého kamaráda. Ale věř, že až ho budou mít za manžela, tak budou hodně nešťastné. Poradím Ti jediné, do ničeho se nehoň za každou cenu. To, že v 19 letech jsi poznal zatím jednu dívku, tak to je pěkné, ne? A že nic nebylo? No tak bude někdy jindy. Fakt Ti nic neuteče, i když máš nyní pocit, že Ti asi utíká všechno. A to jako bys radši měl tu děvčicu, která letí na frajery? A měla jich třeba hnedka několik? Hm.

hodnocení

1x

Pozor, pozor! Kámoš tě sejří a ještě více mu závidíš. :D Koukej, pozoruj a uč se! Zjišťuj, jak to on dělá, že na něho holky letí. A uvidíš, že většina děvčat to bere jako na chvíli, na hezkou chvíli. A ty příjdi na to, v čem to je. A pak si to utřiď a použij jen to, co se ti bude hodit. Máš asi jiný žebříček hodnot, to je jen dobře, ale musíš změnit svůj, asi sveřepý postup, v lehkost, kterou má tvůj kamarád-motýl. ;) A pro začátek, neber sebe a všecko kolem tak vážně. Neprožívej to všecko. Poděkuj osudu za každý hezký den, za každou hezkou chvilku. Drž ji pevně, ale pouštěj lehce. Posranduj, pošpásuj, neslibuj a jdi dál. Ale neubližuj! A to si myslím, dělá tvůj kamarád.A netlač na pilu! Nelámej!;) A dbej na sebe! Jedna z mých tchýní říkávala: Chlap nemusí být pěkný. Chlap musí být chutný. A ve svých 80ti letech měla pravdu.*jasne*Hodně štěstí.

buss

aha > pěkná - chytrá - bohatá - věrná - umí vařit - usmívat se (zamračené ženské, fuj) - spořádaná - orgasmická - bože těch kriteriíí je, a teď to všechno co po ní chceme má být v jedné! Taková prostě není, takže hledat optimální variantu - tedy ženu.
Je to prostě rozhodovací proces... (třeba pomocí bodové tabulky ..). Někteří hledají celý život...

A bussi, co jste vlastně tazateli poradil? *hej*A víte stejně dobře jako já, že když zafunguje chemie, všechna mantinely, předsevzetí a kritéria jdou do pryč. *cert*

technikjirik*
hodnocení

0x

dát si inzerát?

chlupatependolino*
hodnocení

0x

Já být vámi, chodím do společnosti sám nebo s kamarádem podobně naladěným jako vy. Ten váš kamarád - playboy na sebe zřejmě strhává většinu pozornosti dam. A navíc - neberte to moc osobně, ale v 19ti letech nikdo nehledá vyloženě vážný vztah. Já jsem hledala, a proto jsem zákonitě skončila s o 8 let starším mužem - happyend, žiju s ním a je nám spolu dobře. Takže nic není nemožné. Choďte mezi lidi, mějte koníčky, buďte v něčem dobrý a važte si sám sebe.

nere

K tomu, že v 19 letech nikdo nehledá vážnou známost bych chtěl jenom říci, že jsem přibližně ve stejném věku a skutečně o známosti "přes noc" zájem moc nemám. Nechci holku jen do postele. Chci člověk se kterým budu moc řešit vše. Před né příliš dlouhou dobou by mě ani ve snu nenapadlo si představit, že já bych v dohledné době mohl mít a CHTĚL bych s někým mít dítě. Po tom co se jednomu kamarádovi dítě nedávno narodilo si to představit dokážu a dokonce bych to i chtěl - pro mě by to asi znamenalo velkou motivaci a smyl k životu. Upřímě chci holku a klidně i v dohledné době dítě, ale je to vůbec normální v mém věku?

marenka*

Nere, to se nedá říkat všeobecně, jaký jste kdo v jakém věku. Pracovala jsem v nemocnici, v ženském kolektivu, takže srovnám dívky, ne chlapce. ;) Jedna, ve svých 22 letech si našla přítele o 15 let staršího. Dnes už, o 3 roky později, mají krásnou holčičku. Ona je proti ostatním holkám jejího věku dospělejší, on je zase mladší ve srovnání se svými vrstevníky, jestli mi rozumíš. ;) Ale druhé děvče, ve svých 22 letech byla ještě jak puberťák. Diskotéky, mejdany, zábava. S žádným klukem nevydržela, na tom se jí nelíbilo to, na jiném ono.

Takže, jestli se cítíš dospělý, zodpovědný, připravený na hromadu práce a starostí, zatím co se Tvoji kamarádi budou ještě "bavit", tak proč ne? *pusa*

valach*
hodnocení

0x

Nauči se mluvit, mluvit o něčem zajímavém, okopíruj částečně toho motýla... chce to cvičit! Chodit do prostředí, které vyznává to co ty.

123astejnenic
hodnocení

No jo dřív sem taky myslel že něco odkoukám od toho kamaráda, ale odkoukal sem asi ty špatné věci. Párkrát sem zkusil být jako on ale nemělo to moc úspěch, asi jsem to zkoušel na špatné holky.

nere
hodnocení

0x

Ahoj - jsem v naprosto stejné situaci. Ztotožňuji se s každým slovíčkem, které jsi v prvním příspěvku napsal. Různě o tom přemýšlím a zkrátka mi příjde, že většina holek mého věku jsou bezcitné potvory. Upřímě řečeno nevím co je to láska - nikdy jsem o tom příliš nepřemýšlel, proto nedokáži říci, jestli jsem či nejsem zamilován. Znám jednu holku, každý den jí potkávám. Ona splňuje všechny "požadavky", které mám. Jsem jí relativně posedlý. Neustále na ní myslím, představuji si jak jsme spolu, jak ráno vstáváme a snídáme, jak se na sebe celý den těšíme,... Dokonce se mi o ní i občas v noci zdá. Abych mluvil úplnou pravdu - chodím s ní do třídy, ale co je na tom všem z mé strany divné. Snažím se jí vyhýbat, když s ní občas pronesu řeč. Jsem velmi strohý a stručný. Né, že bych byl na ní nepříjemný, ale z nepochopitelných důvodů si jí držím od těla. Nejhorší je, že mám pocit, že to nedělám já, ale jako by za mě někdo rozhodoval - vůbec tomu nerozumím. Napadlo mě, že mám vnitřně strach z toho, že pokud bych jí oslovil a ona by odmítla, nemohli bychom se už bez nepříjemných myšlenek potkávat vůbec. Dále mám strach z toho, že pokud by jsme byli spolu a za čas se z nějakého důvodu rozešli - nevím jak bych to snášel - asi bych to nepřežil. Řekl jsem si, že na ní kašlu, že tam venku musí být přece spousty takových holek, ale nejsou. Pokud na jakoukoli slušnou jen pohlédnu hned jí srovnávám hádejte s kým? Ve třídě mám nějaké přátele z nichž jeden je zhruba stejnej případ jako tvůj kamarád a ten druhý je celkem v poho. Ten první mi jedno období každej den líčil po cestě ke kafématu co s jakou včera dělal a blá blá. Před cca 3 měsíci na jedné zahraniční školní akci jsem zjistil, že jedna další spolužačka je do něj blázen. Jelikož jsem věděl co je zač - šel jsem za ním a z očí do očí jsem mu řekl jak se věci mají a že jestli si s ní hodlá pohrát a pak jí odstrčit tak ... (at´si mě nepřeje). On furt váhal a "dnes" na nedávné školní akci jsou super pár, kterému to přeji. Ten druhej kamarád se dal dohromady taky s jedou spolužačkou a taky jím fandím. Už jsem zapomněl proč to vlastně píšu...asi proto, že mi příjde, že tyto dva páry jsou spolu až příliš podezřele snadno a mě se nikdy nestalo, že by to tak šlo i u mě. Naproti tomu mám ve třídě další dva ještě lepší přátele, kteří mysím žádné holky nemají a ani to nijak neřeší - nebaví se o tom. (jsou hetero). Závěr: není to jednoduché, nevím co budu dělat. Snad tě alespoň trochu povzbudí, že nejsi sám.

123astejnenic
hodnocení

jj to si docela vystihl a aji to že tomu mému kamarádovi sem řekl něco podobné, že pokud ji nějak ubliží tak si ho podám. On to docela vzal a je s ní jen kamarád jenže jednu mu zakážu a další už čekají. Ale aspoň není s tou kterou mám nejradši. No jsem ještě mladý takže nemůžu čekat bůhví co, ale na druhou stranu chci mít nějaké zkušenosti ať se potom nechovám nevhodně a nezkazím to jen kvůli nějaké zbytečnosti.

uzelka
hodnocení

0x

Jak je psáno: "Hledejte a naleznete.Tlučte a bude vám otevřeno.Proste a dáno vám bude.Neboť kdo prosí,béře.Kdo tluče tomu jest otevřeno a kdo hledá nalezne." ;)

janc*
hodnocení

0x

Ahoj,

děkuji za otevřenost s jakou píšeš o svém problému.

Důležité je uvědomit si, co je pro tebe důležitejší - buď aby ěco bylo nebo ten vztah jako takový. Všechny holky nejsou stejné, ale ty, co jsou moudré nepůjdou do postele jen tak s někým. Je mi smutno, že dnešní dívky pokládají panenství za něco čeho je potřeba se rychle zbavit. Nechci se nikoho dotknout, ale cítím v tom takovou nerozvážnost, které člověk může jednou litovat.

Předpokládám, že máš v sobě touhu založit rodinu a vést spokojený život. Hajz**ci a podobní podnikavci mohou mít sice plno úspěchů, ale nemyslím si, že je to taková výhra. Z dlouhodobého hlediska je dle mne daleko lepší (co se týče tvého připadu i mého vlastního přesvědčení) zaměřit se na hledání partnera PRO ŽIVOT. Láska a hormony vyprchají, je plno lidí, kteří se později rozvádějí, protože si nemají co říci, či jsou jinak nešťastní. Moji rodičové se vzali, protože jsem se měl narodit. A nyní jsou od sebe :( V 19 letech se budeš myslím ještě profilovat, ale už můžeš mít hrubou představu o tom, co chceš.

Kvalita, ne kvantita!

Honza, téměř 24 let

123astejnenic
hodnocení

Jj souhlasím, myslím že takový ti haj**lici stejně ikdyž budou mít jednou ženu, děti prostě rodinu tak nevěřím tomu že ji jednou nepodvede z důvodu takového toho stereotypu který pro ně není životní krédo. Podle mě jak jednou takový je člověk, tak se už moc nezmění. Sice hloupý příklad mě teď napadl ale možná to vystihuje. Když chováte doma tygra a učíteho čemukoliv tak stejně pudy šelmy v něm zůstávají a nevíte co od něj čekat. A jak pravý staré pořekaldo: Někdy méně (dívek) znamená více (lásky a porozumění)...

marenka*

Není to hloupý příklad, já to znám hezky česky. ;)

Osel oslem zůstane, i kdyby mu zlatou hlávku dávali.

123astejnenic
hodnocení

aha *smich* no takže kamarád je vyřešen. Teď už jen zbývá najít si tu hodnou milou holku atd... aby byla jako já a rozuměli jsme si...

janc*

"Jako já", do toho bych osobně asi nešel.., nikoho takového neznám a netuším, jak by to fungovalo :D

Každopádně souhlasím, že se určitě vyplatí pohybovat se v kruzích, které jsou vám blízké. Gravitace funguje kdekoliv ve vesmíru a čím jste blíže, tím je silnější. To samé s magnetem ;)

Je z těchto všech příspěvků otázka zodpovězena?

123astejnenic
hodnocení

No asi jj, hledat hledat hledat...

oggy25*
hodnocení

0x

Zdravííčko...jak už tu bylo řečeno dnešní doba je tak "zkažena" že z povahou dobraka a miliho kluka nepochodíš co huř utřeš nos...bohužel je to tak-za svuj život (ted je mi 21 let)..sem už zažil poměrně dost protože od 15cti chodím na zabavy a diskoteky. a mužu říct že sem vyzkoušel všelijaky experimenty. Jednou sem došel na zabavu jako milej hodnej kluk kterej si na nic nehraje a dopadlo to o 100% huř než když sem tam nastoupil jak největší "čegeda".. Holky sice odsuzuji ty hajzliky ale to jen před lidmama aby se neřeklo, v duší si přitom každa zních představuje jaky by to sním asi bylo a jak by ho chtěli... Tím ti samozřejmě nerádím bud hajzlík ale trošku přitvrď. Znám kamoše co sou takovy dobraci jako ty a akorat dělaj holkam odvoz, a společnost která zaručuje maximalně klidný vysedávání v hospudce...Jeti 19 let, tak začni chodit do společnosti na zabavy a zbírej zkušenosti protože stou "jednou" dívkou jak si říkal v životě nepochodíš. Potřebuješ zkušenosti, který ti dodáji sebevědomí a pak se vše zlepší. Tak hodně zdaru a hlavně "přitvrď" to je cílem k uspěchu, protože ani z "měkkým" nic nesvedeš;)

123astejnenic
hodnocení

jj to souhlasí, mám nové auto, prej zaručenej kočkolap :-D ale zatím jak bylo řečeno je pouze vozím dom atd... jenže teď mám kamarády a kamarádky, ti mě znají jaký jsem a bojím se že když se změním tak je ztratím a najít nové bude zase na dlouho.

Je treba zajit koupit "kundolap"..:D (via Borat)

doplněno 04.10.10 22:23:

Respektive vůz vybaveny kundolapem :D

oggy25*

...neztratíš nikoho;), před něma se budeš chovat furt stejně, jen když budeš v přitomnosti nějakych cizích holek co tě neznají tak trošku to chovaní pozměníš nic na tom není, jen si musíš věřit a chovat se trošku jako "mačo".. Jakmile vstoupiš na diskoteku třeba, tak si představ že seš třeba nějakej fotbalista a začni se podle toho chovat a uvidíš tu změnu..vyzkoušej a pak napiš jak to dopadlo*frajer*..ja si myslím že na začatek tyhle rady stačí. Případně si o tom promluv z kamošama, a pokud sou opravdoví kamoši tak tě určitě zato nepošlou ´do haje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]