mam tady takovy problem...jde o kluka. chodime spolu do tridy uz dost dlouho a uz minuly rok jsem si zacala vsimat, ze na me docela kouka, kdykoliv rekne nejaky vtip, udela nejakou "vtipnou" blbost, ale i jen tak. smal se mym vtipum, usmival se na me a obcas si ze me udelal srandu. o prazdninach si me dal do blizkych pratel na instagramu (jentak z niceho nic) a zacal mi psat (podotykam, ze jinou holku krome me, kamosky, kterou zna uz od narozeni a svoji matky nesleduje) psal mi kazdy den i kdyz jsem mu dala v ten den treba 3x zobrazeno...stejne psal, snazil se byt vtipny a zase, delal si ze me srandu apod...takhle to je do ted, odpovida na kazdou poznamku na ig, pise a hodne po mne kouka, smeje se na me, dela si ze me srandu, je na me milej a to na ostatni moc neni...ale aby za mnou dosel, to ne, ve skole pak dela, ze me nezna, ikdyz si dem predtim vypisujem do pulnoci. plus mam obcas zas pocit, ze jsem mu lhostejna...co mam delat a jak to mam chapat? libim se mu? nebo co tohle proste znamena? dekuju za odpoved.
Choroba dnesnej doby, vypisovanie do polnoci namiesto spolocneho travenia volneho casu. Bud ho pozvete niekam vonku vy alebo si budete takto vypisovat a nic z toho.
Začínají se mu líbit holky a ty jsi asi ta první. je ale nezkušený, nedospělý. Zatím mu asi vyhovuje tak jak se chová a nemá možná zatím potřebu oslovit tě, že by s tebou rád chodil.
spagetka
je to mozne no. momentalne jsme ve veku, kdy by to neudelal uz jenom kvuli spoluzakum.
Řekl bych že určitě ano, ale dost se stydí zahájit osobní konverzace nebo tě někam pozvat. Buď to udělej ty nebo mu dej najevo, že se ti taky líbí. Běž tomu naproti a třeba se chytne. Pokud o to stojíš?
spagetka
to je prave to. zkusila jsem mu to dat najevo, trochu ho popostrcit, ale reagoval hrozne divne, jakoby se lekl, dokonce zmenil cervene srdicko (kdyz lajkujete zpravu) na bile ) takze proto jsem dost nejista...
Kolik máte let? Z toho se odvíjí, jak se chovají kluci a jak holky. Jestli nechce "kvůli spolužákům" dávat najevo, co k Vám cítí, odhaduji to tak na 13 let, a tam se nedá dělat nic než se trápit, kdo koho sleduje . Kluci dozrávají v těchto věcech později než holky.
Co je to za nezmysel, riesit farbu lajkovacieho srdiecka? To neviete normalne komunikovat?
Priklad : zajtra idem po skole na prechadzku, pridas sa?
Mozete to zmenit za cokolvek ine, sankovanie, stavanie snehuliaka, nakupy ...
spagetka
tady vubec nejde o barvu srdicka, ale o te reakci jako takove. ti kluci maji uplne jine zajmy nez my holky, navic jsou opozdeni a neni jednoduchy se zeptat, zda pujdou ven atd..kor v DNESNI dobe. a je nam 15 let takze proto "resim" takove blbosti, uz bychom meli mit trosku rozum, ale kdyby ho zajimalo taky neco jinyho nez hry, tak bych se mozna zeptala, vite?
Ale jeho vobec nezaujimaju len hry, na 100% masti kdesi kacera nad peckom, co je rovnako pohodlne, ako si bez rizika odmietnutia pisat do noci.
neni jednoduchy se zeptat, zda pujdou ven, to je prave velmi jednoduche a robi sa to jednou vetou : Pojdes so mnou zajtra po skole na prechadzku / do kina? atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.