Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Faktu čípek zavedený do konečníku

Od: alfo odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, maminka moje staršího věku má hemeroidy a dostala Faktu čípek. Nikdy jsem ho nezavaděla a nevím zda jsem ho dala moc hluboko nebo málo hluboko? Rozpustí se tak i tak? Nemůžu špatným zavedením čípku do konečníku nějak ublížit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

7x

Zaveďte ho na okraj otvoru,ne moc hluboko,ale tak aby nevyklouzl.Do 10 min se rozpustí, kontrolujte,jestli nevyjel ven.Čípkem nepoškodíte,spíš nehtem.

hodnocení

5x

Dobrý den. Čípek je dobré před zavedením, jen lehce namočit pod studenou vodou. Čípek se lehce zavede na kraj konečníku. Čípek po rozpuštění je mastný, je dobré s tím počítat a požívat vložku. Jen můj názor. Viky

ja
hodnocení

0x

pro lehčí zavedení - čípek trošku schladit v lednici a před zavedením do konečníku používám mast FAKTU. Ona sama léčí i při povrchních hemeroridech a tak nijak neublíží.Zavést tak,aby tam vklouzl celej.Před zavedením se vyprázdnit - ne,že se se zavede a hned se půjde vyprázdnit.To pak nemá žádný účinek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]